![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 931> |
Автор | ||
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a moze li black magic woman - unplugged ?
![]() |
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Море си ја знаел...... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Мојата најомилената...Кафка за ова две чоколади ќе ти купам.. ![]() |
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
![]() |
||
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Никако Кафка не заборавам..Цели лешници од најголемите..
Ви посакувам пријатно попладне и останување во Барот Утре на исто место во исто време ![]() |
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|
Утре шетам по кеј-от и пијам винце, во мали количини, во секоја кафана на кеј.
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
poradi magichnata brojka na koja se naogjame sega (see page) edna od kelnerkite ke mi asistira da ve pochastam so toplo chokolado
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
|
па вие пиете без мене бре
а и сте почнале некој други работи ајде дајте по една денес празник е ![]() |
||
![]() |
||
|
......VETAR MISLI VETAR ZNA SVE SHTO ZNAMO TI I JA .....ON ME VOLI ON ME NOSI ON ME RAZBIJA ...AHA.... ![]() Изменето од kafka |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |