![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 251252253254255 360> |
Автор | |
katerina22 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
знам дека што и да посакаш е пред тебе,речиси секогаш кога ќе посакаш,
знам дека и не е веќе ин да имаш се што ке посакаш, знам дека и тагата и радоста се нешто компактно,секогаш по едното доаѓа другото, знам дека светот е расипан, знам дека тагата и радоста се делат со пријателите, знам дека човек има само една и единствена адреса на раѓање, но знам дека и таа се менува од икс причини, знам дека неможе светот да остане на исто ниво со години и најважно нешто од се што знам е дека на секого не му е место да биде кај што е.... |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Znam deka(gledaj gi dvete chlenki pogore)
na svetov,sepak postojat dobri ludje.... ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам дека ми кажа некој друг... ако, ако... само ти помини си убаво...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
знам дека не и’ кажав на сваќата дека 15 до 20 дена ќе и’ недостигам
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам дека сваќата ќе ми недостига 10 дена...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
знам дека утре ова време ќе уживам на кеј покрај езероно
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека и двете сме дрогирани али филе е на фикс
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Znam deka Blue e pozaglavena od mene, a jas sum ponafiksana
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
znam deka e super
![]() ![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
znam deka denes mi se slucuva nesto prekrasno a neocekuvano
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека и ја и филе сме у облаци ама поим немам која е појке заглаена у нив
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Znam deka vo ponedelnik taka silno ke go izgushkam sto site koski ke mu gi iskrsam...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...denes ne zavrshiv rabota...pa utre pak ke se nerviram...
|
|
![]() |
|
Znam deka ako ne legnam sega, pak ke dezuram
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 251252253254255 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |