![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 254255256257258 360> |
Автор | ||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Znam deka mora da bidam ekstra vnimatelna so ovoj slucaj...
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...znam deka nekomu mu treba pomosh...od struchni lica... ![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
... ПОНЕКОГАШ ЗАБОРАВАМ КАДЕ Е МЕТЛАТА
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... знам дека... мора да пишувам...а блокирав... а ме чекаат за лекторирање... и ме брзаат...
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Знам дека знаев, но сепак тоа не ми помага воопшто... |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Ке го издрзам и ова....
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...само тоа не знам... ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Znam deka na nekogo utre pritisokot ke mu se krene koga ke procita
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...znam deka ne sum...tretata fali...otide da pliva...grbno... ![]() |
||
![]() |
||
|
Znam deka ne e edinstvenata ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...i jas znam neshto...a toa e deka popladnevo odlepiv... ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
И јас знам дека ќе издржам...најискрено се надевам ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Знам дека mamma e грешка...уште 2-3 дена и тогаш ќе ја скријам вагата
![]() |
||
![]() |
||
|
...znam deka ke izdrzhish... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 254255256257258 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |