![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 255256257258259 360> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znam,...deka Bib nesmee denes na vaga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
ќе пробам moirice...Знам дека борбата ќе биде тешка
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ne se davaj biba...nemoj te molam... ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Знам дека нема да можам да издржам уште долго вака
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...znam deka... i deneska e mnogu zeshko...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...jas sum si slika i prilika...domakin coek..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Знам дека ја сакам обичноста. |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
znam deka sonceto mi udri vo glava ...
Изменето од filmadzijka - 21.Јули.2008 во 12:20 |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...znam deka momentalno mirisam as paradise... ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам дека ич не ми се прави тоа што утре ќе го правам, ама... морам... jbg...
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Знам дека треба да си легнам...утре на работа...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
знам дека ако јас не појдам утре на работа...нема да морам веќе никад да одам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...znam deka e Ponedelnik...i deka mozham i da ne odam na rabota...prosteno mi e... ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Znam deka postot na Biba me potseti sto treba da napravam utre
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 255256257258259 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |