![]() |
|
По колку години имате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 35> |
Автор | |
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..godini i pari se za broenje....drugo.....nisto ne se broi................... jas uste malku .........35.............uste eden mesec.............
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Јас.....26,25........ Мислам дека се доволно
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
orlich?,...pomnozi gi po,....2!,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Baba mi koja gi odzivea svoite 95god , sekogas mi vikase
"Bidi gorda na svoite godine ,sekoe doba ima svoja ubavina , a najgolemata ubavina za covekot e da ostari " |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ајде завршија таа работа па идеме на винце ладно....... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Ova so vinovo ti e dobro , ti kako onaa pesnana "Bolje biti pijan , nego star"
![]() ![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
Па, затоа стално така гласам. Ајде друштво по мене. Молам, без врева и турканици. Има време. Живото е пред нас, пардон пред вас. Пред мене само уште сто години, а за вас ич муабет да не праиме. Под сто и пеесет не доваѓа во предвид. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
'ko godine broi
starosti se boi'
ja veke voopsto ne brojam
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Samo uste eden den ke si bidam dete...od utre stanuvam polnoletna
![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
23
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...23<------- ![]() |
|
![]() |
|
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
врсници сме |
|
![]() |
|
Дружисе со помлади, Јас денес имам 22, 5 незнам како ама денес толку имам. Жими комчивката.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
22
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |