|
Флопи-Проблем? |
Внеси реплика |
Автор | |
filip 3
Нов член Регистриран: 12.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Јули.2008 во 21:36 |
Здраво!
Сакам да поразговараме за следниот проблем. Имам XP програм, и кога го исклучувам компјутерот, ми се појавува дијалог-прозорец, кој ме предупредува дека не ми е затворено флопи-то, или вратата, така нешто, а еве го и на англиски текстот што ми се појавува: :"The drive is mot ready for use, its dor may be open./Please check/ drive A : and make save that a disk is inserted and that the drive door is closed". По ова компјутерот се исклучува, но, доста време му е потребно, најмалку 2 минути и при тоа испушта некој звук. Ве молам за помош, како да го решам овој проблем. Благодарам. |
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Klavaj mu ladni oblogi, ako ne pomaga turi mu casa voda ama izvorska voda oti od vodovod e hlorirana... da ne zaebis nesto od toa hlorot.
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne koristis folopy solobodno mozes da go isklucis da go otvoris kukisteto i da gi izvadis kablite toa e se
|
|
filip 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам Dark HaCkeR,
ќе се обидам да ја направам таа постапка. Поздрав. Фала ти и тебе zajkoo,pozdrav. |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a disable vo control panel>system>hardware>device manager - disable floppy drive/so desen klik? neli e polesna varijanta od sto da vadis kabli? Изменето од LouWeed - 15.Јули.2008 во 12:47 |
|
filip 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlicno, fala za prezentiranata konkretna postapka, LouWed.
|
|
filip 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво,
Сакам да кажам, дека го решив проблемот во врска со флопи-то. Ви благодарам на сите што се вклучивтe во дискусијава, а посебно на Lou Wed. Поздрав. |
|
fatal1ty_
Нов член Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
luge uste li flopi koristite :d gledate li kakvi problemi pravat.Izvadi toa sranje frli na kucinjata hehehee pozz
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |