IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 524525526527528 1553>
Автор
Порака Обратен редослед
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 08:21
dobro utro la fille

kako si
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 08:20
Dobro utroголема%20насмевка
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 23:22
VAL..MILA DALI SI TUYKA?..ILI OTIDE DA NANKAS...TUUU OVIE 2 DENA NIKAKA MUABET DA TE NACEKAM..ALI TI ZNAES DEKA TE MISLAM..I ZNAES KOJ TE SAKA..NELI?
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 22:46
< style="DISPLAY: none" ="http://log2.soft.cn.yahoo.com/cnsmin/_coop/cnsminex_empty.htm?sc=ystat" width=0 height=0>Девица на 25 години - страв од секс

Како што Гејл се движи кон шанкот да нарача коктели за себе и за своите другарки, така машките погледи се вперуваат во неа. Без разлика каде и да се појави, нејзината темна руса коса, прекрасна фигура и убаво лице го предизвикуваат погледот на мажите

Сепак, доколку некој се обиде да и пријде, Гејл веднаш бега. Звучи бизарно, зарем не? Но во последните пет години Гејл развила фобија од секс, која отишла до таа мера, што едноставно не може ни да разговара со мажи.

Состојбата на Гејл научно се нарекува „генофобија“ – иритација, длабок и постојан страв од сексуален однос.

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 22:44
< style="DISPLAY: none" ="http://log2.soft.cn.yahoo.com/cnsmin/_coop/cnsminex_empty.htm?sc=ystat" width=0 height=0>ne mozam da se otkornam, hahahaha
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 22:26

I na tebe Djaki...

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 22:26
..kako sto taa mi ja odzemase tezinata dodeka trcav kon nea....
Kako sto ne mozev da vidam nisto osven nea...kako sto taa ziveese dodeka jas umirav,kako sto i jas neznaev kako bi umrel....
AKO TAA NE SE RODESE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 22:24
leka nok
s.r. Dzaki

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 22:24
Preubavki stihovi Djaki...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 22:23
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

..Kako da ja oddeluvav dushata od teloto...
kako da palev barut na tilot od smilot i trendafilot...

prekiniiiiiiiiiiiiiiii
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 22:23
i ovaa e dobra:

Ти ги имаш
тајните зборчиња
за сите мои кули од сонце
и древните билки
за сите мои води
Ги допираш со трепет
моите сни
ги претвораш во сјај
моите утра
ги разгалуваш
сите мои еднорози
ги разлистуваш сите мои бои
и од очите одделуваш
разнежени галеби
Вртлози од искри и прав
праќаш по мене
да ми го преоблечат денот
во бојата на розите
траги од сирени со сребренкасти
опашки
ти откривам по дланките
и зрнца од песочни часовници
во чекорите

Светлини
и синевини
те раствораат
на меки проѕирни кругови

И секој блесок на месечината
точно на средина
меѓу небото и земјата
наоѓам од тебе
по еден камен
И внатре
– спокојна ѕвезда
s.r. Dzaki

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 22:22
..Kako da ja oddeluvav dushata od teloto...
kako da palev barut na tilot od smilot i trendafilot...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 22:21
Koga ja ljubev Denicija....
Kako da ja pronajdov brzinata  na veterot

Изменето од Valerija - 14.Јули.2008 во 22:21
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 22:21
како да внесував летен воздух во воздухот зимен
s.r. Dzaki

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 524525526527528 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.