![]() |
|
Колку често ве бие малер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Автор | |
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Во последно време често....узас еден...
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ona sto nema da te ubie, te pravi posilen
![]() |
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
ako se pravis so razum,
pomalku ke te , bie! |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Od sabajlevo na mira ne me ostavi ni minuta...najdobro da si legnam i da ne se razbudam do utre
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Е јаготке, овој малер нешто и мене често ме бие ова лето... А бе се плашам, летото ќе си помине а јас ќе си останам бела ко сирење...
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Gledam sonce peche i ke se zatrcam da se soncam,ke si stavam mleko i samo sto ke si legnam osekjam kapki na mene i oblaci go pokrivaat sonceto,i tkaka namackana i mrsna od kremata za soncanje ke si se oblecham i si odam...i taka cel odmor...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...vo posledno vreme mnogu cesto se vklucuva ...uklopnikot!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne ste se videle odamna i znaes deka ke ti dade...ama ima menzis 2 den
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Многу ретко... скоро ич... Пу, пу, да не се урочам... ![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Iskreno retko..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Koga cinija vrela corba ti se istura na noga, telefonot zvoni, naednas na radio ja smenat muzikata vo turbo folk, a tvojata sakana naoga kompromitiracki materijal deka si bil so druga i bara vednas objasnuvanje, a ti ne mozes da se setis sto si lazel
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne cesto
no koga vrne istura ![]() Изменето од anakin - 06.Јули.2008 во 00:00 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
isus ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
deka odam cuda se slucuvat i ne se plasam
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ПА САМО АКО СЕ ПОТСЕТАМ ДЕКА ОДАМНА МЕ НЕМА ФАТЕНО МАЛЕР-И ЕТЕ ГО
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |