![]() |
|
Совети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ako gledame vo casata deka e polupolna .... sovetot ke go vidime kako dobredojden ... ako pak gledame vo casata deka e poluprazna ... sovetot e chist davez ... I obratno !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...podaleku od Hipohondici i perfektnjaci...
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Sovet e dobra namera...
A patot do pekolot e poplocen so dobri nameri... |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Кога и искрен и добронамерен секогаш е добредојден.... Советот е понекогаш поглед на нештата од некој друг агол... од кој на нас, како "набљудувачи", ни е задскриен "погледот"... Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:34 |
|
![]() |
|
isus ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
KE VE SOVETUVAM SAMO STRPETESE
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
sovet treba da se prima od nekoj sto e patalec ... ne gatalec ... pred nekolku godini ... eden napisal kniga za Lideri ... ni sram ni perde ... ja objavil knigata ... i ne sovetuva kako da bideme lideri ... sto go karakterizira nekoj covek da bide lider ... duri i na televizija izleze ... samo kako kazuva covekot .... fantazija ... samo edna maana ima ... nikoj ne go sledi ... nikoj ne odi po negovite stapki ... knigata za lideri ja napisal ... ja prepisal ... ja izdal ... i so nea ne udira po glava ... i se odnesuva deka e mnogu umen ... Gandhy bil lider ... milioni ludje go sledea ... denesen lider ... Nelson Mandela ... od nego sovet bi posakal ... ![]() Изменето од marco_antony - 08.Јули.2008 во 09:34 |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....ne sakam soveti!...fala!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zdravo zagor ... sepak treba da se koristi iskustvoto od drugite ... inaku ... sekako e najdobro licnoto iskustvo ... samo sto ke si go potrosime vremeto ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....imam dovolno sopstveno iskustvo...!koga bi go prifatil i od drugite..tek togas ke e kraj. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
I pravev kafe na baba mi...i stavam seker...edna lazica,dve,tri...ne,aj 3 1/2 aha taman...
I me gledaat site vkocaneto,koj prv da prozbori...i ete nekoj: -"Lele...sto pravis ma...ke ja otruesh zenata ![]() -"Aj ostavete na mene..." i go nosam kafeto...i baba mi: -"Mmmmm so e ubavo...znaci samo ti znaes da mi go pogodish!" -"Znam znam... ![]() ![]() (a da gi slusav drugite...ke mi go istureshe!) |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Најдобрите совети ни ги дава времето... Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:34 |
|
![]() |
|
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Убаво кажано! Животот сам ни нуди различни ситуации во кои некогаш сме сами,совет неможеме да добиеме од никого, така да со самото време што поминува, доаѓаат советите преку различните решенија кои ги наоѓаме и на крај едно избираме. |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
jas samo kazuvam sto mislam, nekoi luge go svakaat toa kako sovet... i ako ne sakam da delam soveti (ako nekoj ne me zamoli za toa) ... sekoj dnevno soslusuvam osobi koi imaat nekoja maka (magnet sum za takvi osobi
![]() a jas licno baram retko sovet, i ako pobaram togas se odbrani luge vo koi imam doverba i znam deka ke mozat da mi dadat sovet Изменето од seka - 11.Септември.2008 во 14:22 |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Никогаш никому не делам совети. Си кажувам свое мислење за дадена ситуација и како јас би постапила во слична некоја состојба. Се трудам да ги предочам сите опции за решавање на даден проблем заедно со соговорникот по принцип на бреинсторминг, а потоа препуштам се на другата страна.
Мислам дека делењето совети е неблагодарна работа. Сите сме различни и сите различно би постапиле во некои ситуации. Никој не е помудар од другиот, но така, заеднички, да се помогне на другата страна САМА да си го одбере решението...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |