IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 622623624625626 1553>
Автор
Порака Обратен редослед
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 09:58
bejb..koga ti e pauzata na rabota..i kolku ti trae?
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 09:54
Ha,ha Maki
I Coca Clasik e moj porok na koj sum navlecena od mala...
Nikako da go nadminam toj porok,svesna kolku e shteten...
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 09:53
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Vo pravo si Maki
Mnogu sum navelcena na tie igrici....

kako narkomanche...

ne sum fer ,nekogas

ma te razbiram..sekoj si ima svoja droga..mojata se vika fanta-shokata ne mozam da i odoleam
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 09:52
Vo pravo si Maki
Mnogu sum navelcena na tie igrici....
kako narkomanche...
ne sum fer ,nekogas
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 09:51
Vazi Maki,
Ovde kje si se druzime
ok...nema igrici dodeka e Fenix,aktiven
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 09:49
ajde ajde..koga vide igricive sabajle..svezo ostaveni..abe se nafrli devojcevo..ni kako ste..ni sto praite..ni sto ima novo..a jas pa..mesto da pricekam da zavrsi,uste pa i ja igram od sega Val mila drug rezim..ne te igram..samo koga nema da bides tuka..ke ti gi spremam..tuka te sakam da si procaskame
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 09:49
Fille
ne te pozz tebe
kaj mu ja kidna
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 09:42
Maki,srcko...nemoj taka...
eve meeeeeee
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 08:44
dobro utro fille

Val,ima be src eftini polovni/koristeni na bit pazar ama ne sum siguren kolku mi se sigurni..ima i za 500,600 denari..a za igrickite mila,jas tesko pocnuvam..ali koga ke pocnam..ko droga mi se..ne ostavam ni edna..A onie tvoite prvo gi igram (veke znam koi ti se omileni)
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 08:35
Dobro utroголема%20насмевка
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 08:31
Maki,srcko se raduvam sekogas koga gledam deka kaj site igri e tvoeto ime...t,.e nik..znam deka si gi izigral site,bez isklucok,iako jas igram samo nekoi,selektivno
Uff,za mobilen,veruvam deka ima i po dukjaninjata za servis na mobilni...dali kje se najde nekoe modelce za 800 ne sum sigurna,ama pa zasto da ne....
Maki ima eden dukjan sproti Olimpiski bazen....mozes tamu da zirnes ima polovni telefoncinja
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 08:27
eve Val..maka macam..kade da najdam nekoj poloven telefon cisto radi upotreba..bez kameri i slicni gluposti..mi treba hitno a za sega sum svorc.Bi mozel da platam do 800 denari..Pred 4 meseci u VIP kupiv nov za 1200 den..ali sega nema najevtinite se sekade 1700-1800.Ne znam..da idam do bitpazar i tamu da zemam?

BTW..kazi mi te iznenadiv li prijatno so igricite , mila? Samo zatebe do 5.00 osdtanav vcera
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 08:22
Maki,srcko,eve me
Tuka sum...
kako si mi ti??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 08:16
Valerija mila..dobro ti utro srcka..dali si tuka?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 622623624625626 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.