![]() |
|
Запознавање |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Komplet od glava do petici, uste od odma
![]() ![]() ![]() Изменето од Lady Blue - 25.Јуни.2008 во 09:06 |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
i da dodadam uste nesto... mirisam..kako nekoe doskalo... sala na strana, no stvarno i toa mi e bitno, da mi se sviga mirisot na covekot... (ne znace ako mene licno ne mi se sviga mirisot deka osobata ne e cista) Изменето од seka - 25.Јуни.2008 во 07:37 |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...a ako ti go poklonat, mu gleash li zubi...?
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
u zabi go gledam, ko da e konj
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Во очите. Очите се ѕиркало на душата.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Zapoznavanje i strateski plan za obezbeduvanje na terenot
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Gleam prvo dali ima nekoja mana za da ako mi dade korpa i ja spomnam i da i go rasipam denot
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ako ima nekoj beleg,karakteristicna crta,nesto unikatno...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
negovite dvizenja i drzenje na teloto
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
очи, глас, раце.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...onaka cela ja gleam-nisho posebno ne gleam...posho nadvoreshnosta ako se poklapa so vnatreshnosta-ke da e interesna...sekako se naviknue choek ako mu e nekoj interesen kao kopletna pojava, ali ako idam odpozadi primetuem prvo strukche...toa...
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
jas i na prvoto zapoznavanje
i na vtoroto
i na tretoto
gledam dlaboko vo ocite
hhhmmm...zasto nas vo vesterskoto uciliste ![]() ![]() Изменето од kejt-d-grejt - 23.Јуни.2008 во 18:30 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Otkako mi se sluci eden gaf,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na primer u lokal na nekoja i se losi, matno i e pred oci i ne moze ubavo da me vidi na koja i pritrcuvam ja tintaram, da ne i teba ova ili ona i dodeka e nok i izjavuvam ljubov, oti koa ke se razdeni ke me vidi i ke ja zduvne da vadi drugo drzavjanstvo
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |