![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 545546547548549 566> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
denes doznav interesni raboti
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......denes.....bes turbomanija.....ama uspeav
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Денес имав сосема други планови за денес...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Denev denov mi bese kako tobogan..gore-dolu
![]() Prvo go izgubiv mobilniot telefon,i bev tolku ogorcen i besen zatoa sto do 4-7 Juli sum svorc..Taman koga pomisliv deka podolgo ke bidam otsecen od svetot,dobiv fantasticna e-mail poraka...Eden moj tekst posveten na Francuskiot "Castro"-Sarkozi mi e honoriran od edni Srpski novini.Ne se raboti za golemi pari (30 eura)..no zadovolstvoto i satisfakcijata sto ja pocuvstvuvav e neprocenliva ,a i plus ete mi paricki za eden skromen mobilen (ionaka mobilnite ne mi se ni fetish ni statusen simbol,go koristam poradi potreba a ne za "prcenje" ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
tenija ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Denes e Sreda 25.Juni 2008 godina,
|
|
what's up doc?
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Денес денов ...беше доста ...интересен......
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...denes...samata si se castev ne odenje na rabota... i uzivanje doma...vo senka..bez klima ured... na forum... pred TV... moj den...
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
isto mila..i jas sum tuka nekade ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
..... bese prekrasen den....
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Денес душевно ми е тежок денов...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Денес , ама ден- температура на воздухот што да ви кажувам. Само седи дома оти не е за стари луѓе, ние возрасните некако издржуваме, ама вие старите само дома.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
denes bese premnogu bucno vo kancelarija
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... denes... cel den mi odeshe... angarija za drugite... a mojata rabota me ceka....
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Denes cel den odmaram ama onaka vistinski odmaram..
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 545546547548549 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |