![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 216217218219220 473> |
Автор | |
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi falese mojata malecka ama sega sum so nea
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
wc hartija...me mrzi da odam do prodavnica
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
моето малецко
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......mi nedostiga mnogu
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
mi fali malce pojse spienje
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
TROSKA VERBA
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...mene mi nedostasuvaat nejzinite... rani utrinski pozdravi... nestrpliva sum nashata ranobudnica da ni se vrati.... ...pravila...pravila.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
mene mi fali sunlight_sa ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() 'tesko mi je sa tobom, a jos teze bez tebe' ![]() neka bide se vo red ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
све ми фали и све ми недостига...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
nekojnekojski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
mi fali brat mi...
nema koj da mi pravi galama po doma... momentalno e na bolnica ke go pravat operacija od kila. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jas mislev poubavo mi e koga toj ne e doma ![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
milata moja....ali ke dojde use malce...
|
|
|
|
![]() |
|
emi$ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
![]() ![]() ![]() |
|
... only God can judge me ....
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ми фали она моено човече... откако е на распуст не ми е прибрано дома
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 216217218219220 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |