![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 457458459460461 717> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...pu, kaj ja najde bash ovaa bre... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
oti ... bas e ubava ... ako te "fati" ke vidis ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ех Марко,Марко...што се’ не ќе направам за да испровоцирам помош...залудно! |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
da ... stvarno izazovno ... ama i ti sakas da isprovociras so ribanje na pod ... probaj so mesenje na leb .. ke vidis .. ili pak probaj so koh ... nie mazite padjame na koh ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
odam da i kazam na soprugata ... utre - koh !!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
odma gledam nekolku greski ... nie mazite sakame da e fatena kosata vo rep ... i koga ja dvizi glavata ... repcheto da podripnuva ... malku se opravduva so dekolteto ... ama mnogu stegnato ... treba pokomotno dekolte ... i na kolenici ... i toa drzi voda ... ama fustanot dolg .... ako se ispravi ... ke zamine pod kolena ... fustanot treba da e nad kolena .... koga e prostum ... i koga ke se navedni ... odi sam nagore ... ke dadam ocenka ... ne samo mamamd da dava ... dvojche ... slabo dvojche ... na kolena ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Биба кај те оставам тебе сама да се мачиш
![]() ![]() ![]() Еве ме идам да ти помогнам...наоружана до заби ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zdravo rushka ... nisto ... nema repchinja ... sto e ova ... kako sednala prvata ... treba da se sedni ... ne kako maz ... sto pusi cigara ... tuku koleno do koleno ... i samo malku moze da se rasiri .... a ne kako kauboec ... drugata se gleda opasna e .... moze so metlata da ne ischuka ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... zdravo pozitivci... ...koj za shto e roden... ...marko za prozirnost... ...jas za sveveshterstvo... ...zabelezav..bibce moe... ...mnogu voda...podiscedi ja krpata... ...aj malku pauza... ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Здраво Марко......упс пардон....дали може вака????
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
eeeeeeeeeeeee ova da .... cista petka !!! Vi posakuvam dobra nok, ubavi sonovi ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Добра ноќ Марко.....убави соништа позитивни резонатори
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
ako dojde mamamd....kazete i da si ischisti po doma-INBOX
Na site vas...prijatna vecher.... ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...dzabe, ke me fati, koa nejke da mi bide drugarka...nema ni fakanje... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 457458459460461 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |