![]() |
|
Кoга доцна е "навистина доцна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 19> |
Автор | ||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koga covek sto sam ke si napravi,a nemoze da go popravi
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
Umot i srceto zaedno koga ce recat deka e docna, togas navistina e docna...
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...koa edna budala ke rasipe, a 100 pametni nemozat da popravat...
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
![]() ![]() ![]() Изменето од pagane - 19.Јуни.2008 во 15:20 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
niso ne e tolku losho da nemoze polosho
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Optimistite na toa vikaat: "Moze, mozeeeee..."
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
vo princip retko koj primetuva deka e docna
a koga kje mu svetne- e docna na kvadrat |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
I... PAK....KE JA CITIRAM .... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
kolku i da go treses poslednata kapka sekogas zavrsuva vo gakite taka da ne si zameruvaj deka si zakasnil
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Koga ke napravis greska...mozebi ke naucis nesto od nea,no docna e za da ja sprecis.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Koga nemien otides na sistematski pregled
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Koga ke sfatis deka na kolacot namesto seker vo prav si stavil otrov za gluvci,a kutrite gosti za da ne te navredat go izele
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
кога ќе откриеш дека тој не бил `тој` туку бил `таа`
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...citirala ti ne citirala... nekoj dolgo ne dobiva.. . vtor pubertet=klimaks .. e togash navistina e docna... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |