IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - zapecena blenda!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

zapecena blenda!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
Александар_А Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јануари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Александар_А Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 17:29
Сакав да се шалам ама нема смисла.намигнувањеголема%20насмевка
Да речам дека ќе се учам на твојот.голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од Александар_А - 09.Јуни.2008 во 17:30
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Александар_А Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 17:22

Имам искуство. Неколку Canoni, Nikoni, Sigmi, еден Киев, и еден од Тегла (незнам што марка бешезбунетост средноформатен)голема%20насмевка со иста болка и симптоми како твојот. А за цената ќе се договориме зависно колку би била сложена операцијата.

Во секој случај откако би го видел прво би ти кажал па ако одговара бујрум ако не пак добро.среќа
Кон врв
thanatos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2007
Локација: Ethiopia
Поени: 125
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај thanatos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 17:15
aleksandar, imas minato so ovie raboti?
ne go imam analogov koristeno nekolku godini sakav da klam film ko gledam blendata ne raboti!
kolkava e cenata za takva operacija?

http://www.flickriver.com/photos/22191068@N02
Ad maiorem gloriam Dei- kir Gramatik
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Александар_А Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 09:34
Може јас да ти се понудам.
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 01:57
Jas znam kako najubavo se sreduvaat ovie raboti - se prakja vo servis. Tamu objektivbot go otvaraat i ja chistat blendata, potoa ja podmachkuvaat so posebno maslo koe ovozmozhuva brzo otvaranje i zatvaranje, bez zalepuvanje na listovite. Na krajot objektivot se sostavuva i po potreba se centrira i kalibrira.
Кон врв
thanatos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2007
Локација: Ethiopia
Поени: 125
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај thanatos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 01:34
 po se izgleda blendata na objektivot na eden od analognite aparati mi e zapecena! dali znae nekoj koj se zanimava,osvem sergej,so sreduvane na takvi nesta!
 blagodaram
http://www.flickriver.com/photos/22191068@N02
Ad maiorem gloriam Dei- kir Gramatik
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.