![]() |
|
zapecena blenda! |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сакав да се шалам ама нема смисла.
![]() ![]() Да речам дека ќе се учам на твојот. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Александар_А - 09.Јуни.2008 во 17:30 |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Имам искуство. Неколку Canoni, Nikoni, Sigmi, еден Киев, и еден од Тегла (незнам што марка беше Во секој случај откако би го видел прво би ти кажал па ако одговара бујрум ако не пак добро.
![]() |
|
![]() |
|
thanatos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2007 Локација: Ethiopia Статус: Офлајн Поени: 125 |
aleksandar, imas minato so ovie raboti?
ne go imam analogov koristeno nekolku godini sakav da klam film ko gledam blendata ne raboti! kolkava e cenata za takva operacija? |
|
http://www.flickriver.com/photos/22191068@N02
Ad maiorem gloriam Dei- kir Gramatik |
|
![]() |
|
Може јас да ти се понудам.
|
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Jas znam kako najubavo se sreduvaat ovie raboti - se prakja vo servis. Tamu objektivbot go otvaraat i ja chistat blendata, potoa ja podmachkuvaat so posebno maslo koe ovozmozhuva brzo otvaranje i zatvaranje, bez zalepuvanje na listovite. Na krajot objektivot se sostavuva i po potreba se centrira i kalibrira.
![]() |
|
![]() |
|
thanatos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2007 Локација: Ethiopia Статус: Офлајн Поени: 125 |
po se izgleda blendata na objektivot na eden od analognite aparati mi e zapecena! dali znae nekoj koj se zanimava,osvem sergej,so sreduvane na takvi nesta!
blagodaram |
|
http://www.flickriver.com/photos/22191068@N02
Ad maiorem gloriam Dei- kir Gramatik |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |