![]() |
|
Совети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | ||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
А ако тие луѓе ништо не научиле од сопствените грешки и а сепак делат совети наоколу? Братучетка ми ништо не научи од грешките што ги направи, пак продолжува со глупостите, ме убедува дека е во право и згора на се ми соли памет. Не е губење време да слушам нејзини совети? Ова е само пример, постојат многу луѓе како неа. ![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
Ima golema razlika pomegu sovet i mislenje.
Mislenjeto na moite prijateli mi znaci mnogu.Koga ke se slusnat poveke mislenja ,nema potreba od sovet ,nase e da ja doneseme odlukata sami ,pa makar i pogresile!Taka nema da prefrlame vina na nikogo za dadeniot sovet.
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Koga nema vina toa e siromasna kuka, oti vinoto e pijalok na bogovite, a kafanite se polni so bogovi
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Sovet: ako nekoj vi dade nebaran sovet, sovetuvajte go da ne ve sovetuva veke!..
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
potporlno te razbiram .... takvoto "delenje" na soveti e mnogu zamorno ... ulogata na "sovetnik" e lesna ... samo sovetuvaj ... zatoa vo firmite se trudat da stanat sovetnici .. sepak treba da se vkluci od vreme na vreme centrifugata ... koj ke se odrzi - odrzi ... na drugite sreken im pat ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
- Ama dojdi lapni go, ke ni bide mnogu ubavo
- Ama so znam, prv pat mi e I togas moras so raka da se pomognes butkajki ja nejzinata glava kon ... a ona pomalu dava otpor da ne ispadne pa lesna...i op ! Go primila sovetoot |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
-Toj kreten ne e za tebe...
-Deckovo e prekrasen,mnogu e fin... ![]() ![]() Изменето од fragola - 09.Јуни.2008 во 20:34 |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
|
- Te vozi be glup ! ( zosto ne mu obrnuva vnimanie )
- Prekrasna e ! ( zosto misli deka ima sansi da je bapne zad tvoj grb ) |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Не е лесно да се советува...посебно ако не си лично засегнат!
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Sovet:Jas da sum na tvoe mesto ne znam sto ke pravev...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
ne davam soveti ... jas si praktikuvam: Pozitiven stav po sekoja cena ... i normalno ... gas do daske ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ponekogas e tesko da se ima pozitiven stav vo nekoja situacija...
Ama ova ...gas do daske...e dobro moto ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Tocno e toa ... no sepak imanje na pozitiven stav ... potoa preminuva vo profesija ... mene toa mi se sluchi ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Kako i da e, moze da deli soveti samo onoj sto preziveal, a i toa ne mora da vazi za sekogo isto
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |