![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 342343344345346 525> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...This is the wonder of devotion - I seek the torch we all must hold... |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Yeah you and me we can ride on a star
If you stay with me girl We can rule the world- Yeah you and me we can light up the sky If you stay by my side We can rule the world- If walls break down, I will comfort you If angels cry, oh I’ll be there for you You've saved my soul Don’t leave me now, don’t leave me now |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
And can you feel the love tonight ? It is where we are It's enough for this wide - eyed wanderer That we got this far And can you feel the love tonight How it's laid to rest ? It's enough to make kings and vagabonds Believe the very best There's a time for ev'ryone If they only learn That the twistin' kaleidoscope Moves us all in turn There's a rhyme and reason To the wild outdoors When the heart of this star-crossed voyager Beats in time with yours |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
This is how it is to be held, how it feels to be loved
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Ne daj se, Ines
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Oprosti mi sto te volim
|
|
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
I should be so lucky
lucky, lucky, lucky... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
...драмата заврши некој
само се насмеа а некој се натажи.... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Hey you, out there in the cold
Getting lonely, getting old Can you feel me? Hey you, standing in the aisles With itchy feet and fading smiles Can you feel me? Hey you, dont help them to bury the light Don't give in without a fight... |
|
![]() |
|
Veruvaj vo ljubovta moja do kraj
Pusti me da dopram do tebe jas Daj da te oslobodam od tvojot strav Daj... |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
..заробен во келија мозочна череп кутија....
...користиш за дијалог шаблон на обичен смртник но со добар епилог... |
|
|
|
![]() |
|
Последни денови со тебе поминати
љубовни конци нема веке се скинати сите ме виде викаш дали ке биде пак Нине не те гледам више те гледам само ко празно шише веке испиено новото одамна криено под рака вика ме сака дали јас ја сакам не е битно потхитно ти држи си правец само право да се видиме доволно само да ми каже здраво колку и да е болно колку и да е ова крај е волку не може тврдоглаво и без знак се знае после грешка може да се кае човек може да трае довек боље би било да го заборавиш поздравот со бакнеж и да внимаваш на правецот да не се сопнеш, каде ке се најдеш на кое рамо ке се потпреш, внимавај, со поздрав заминувај... |
|
|
|
![]() |
|
...
A moment like this Some people wait a lifetime For a moment like this Some people search forever For that one special kiss Oh I can't believe it's happening to me Some people wait a lifetime for a moment like this... ... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 342343344345346 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |