IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Совети
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Совети

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
Автор
Порака Обратен редослед
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 13:12
...hm...samo eden...pa koga ke se zeme vo obzir deka site nie sme postoime kako rezultat na neprezervativna ljubov i ne e taka loso, neli ?
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 13:07
мир
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 12:58
Kolku pati e kazano da se stavi kondom,a kolku pati imate poslusano, a ? Aj da vidam, neka krenat raka ! 
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 11:49
Lesno e da dades sovet na drug,tesko e koga samiot ke treba da go primenis.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 11:17
ne sakam da mi solat pamet
a i ne solamзадоволство
apce
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 11:16
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 11:13
Lelee koga ke se nacrta nekoj idiot i ke ti rece zatoa sto nesto te boli da ides na lekar...ili zatoa sto vrne da zemes cador, si velam : - Dobar Zevsu, daj mi molnja da go sotram ova takanareceno sustestvo

Изменето од zbunet - 07.Јуни.2008 во 11:14
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 10:58
Понекогаш се добредојдени... може било кој да не советува за било што, но наше е дали ќе прифатиме да постапиме така. Треба да си испитаме самите дали тој пат е добар за нас. Поубаво е со муабет да направиме соговорникот сам да си го одбере патот оној кој е навистина добар за него... сепак има премногу ситуации.

Изменето од ekszi88 - 07.Јуни.2008 во 10:58
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 10:37
Soveti ? Mislam deka nikoj nikogo vise ne  ebava ni 2%
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 10:24
retko prifakjam soveti, nikogas bez da gi isfiltriram niz moeto reseto. samiot gest koga mi davaat sovet go smetam za arogancija. zatoa i samata izbegnuvam da sovetuvam. koga mi baraat sovet, potenciram deka ke go kazam moeto mislenje no deka toa ne e sovet.
lugjeto koi baraat sovet retko ti gi davaat site kocki od mozaikot za da ja vidis celata slika i da doneses pravilen sud.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 09:35

Ве читам ...и ми се допаѓате....иако сум по малку ...тврдоглава....
     сепак ...почнувам да ...примам ...совети.........голема%20насмевка

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 08:04
..mojata rabota e povrzana so "solenje um" arno ama bidejki do den denes mnogu mi e teshko da primam soveti... sekogash se trudam da ja izbegnuvam frazata... te sovetuvam.... pa velam ti sugeriram... намигнување i nekako lugeto go prifakaat ova... izgleda ne e do sovetot... tuku do frazata... ti sovetuvam....големо%20гушкање
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 03:09
po nekogas iluzorna vo situaciite
hahahhahahahha
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 03:07
A bas mi tekna deka pred nekoj den nekomu kazav nesto... bese kazano kako mislenje a izleze kako sovet... a ne sakav taka... ne sum kompetentna... i ne sum bezobrazna... samo ponekogas...голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.