![]() |
|
Омилена пица - рецепти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taen Recept za testo za pizza (od koleska) .... PIZZA : MAZ NA TEME !!! Kolicina za 2 pizzi vo 32 tavce - 250 gr. mlaka voda - se tura vo vangla - 1 kvasec se razbiva - 1 lajce sol - 1 lajce seker - 10 lajci brasno Se mesa ... Se ostava da skisni testoto ... Potoa pak: - 10 lajci brasno odtako ke stigni testoto - 7 lajci maslo Se mesa so mikser ili racno ... i se ostava da stigni testoto Uste ednas ke se razmesi ... Se deli na dva dela Se ostava da stigni ... Pak se razmesuva ... i se tava vo tepsija br. 32 .... Se stava zaire: 1. kecap 2. salama 3. pecurki 4. maslinki 5. kaskaval rendan - bitolski ovcki kasakaval 6. origano - po zelba se stava na 250 oC ... koga ke pocrveni na 200 oC ... okolu 20 m ... malku se ladi .. se seci ... i DOBAR APETIT !!! Изменето од marco_antony - 07.Ноември.2007 во 08:09 |
|
![]() |
|
![]() |
|
zlatno srcence5 ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
CAPRICIOZA
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
vegetarijana i calzone
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Вегетаријанска.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Вегетаријанската и од Балила-со неколку видови сирење без месо јасно.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
eve edna za blue
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
abe reci fala i jadi ne mi povrakaj tuka
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
фала ама ја сеапк само кафе ке си се напијам и ке те
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Capricioza na prvo mesto,i site drugi osven onie so luto
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Quattro Stagione od Ballila...samo taa,nishto drugo ne priznavam
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne jadam pica
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...pa, normalno be...zasho da jadesh piza, koa ima burek...hahaha
...by the way, delkam samo kapri..., i ja najbolje si ja pravam...
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() caprichioza |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |