![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 740741742743744 1869> |
Автор | ||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...da da, stai si cvik, da ne ti zabegaat na-nadvor sfe ochinjata kao na vareno zajache od maliot...
![]() ...uf , na vakvi postoi, prosto me vlechat da pisham nesho...hihihihhih
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...ajde honey cek... ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...ej srcko-prcko, nesho zaboraiv cek...
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...ma sto ima bilo sto da kaze...prvo treba da se dokaze...kako zavodnik mislam.... ![]() |
||
![]() |
||
|
...well, ok...pa sea, znaesh neznaesh, daj shansa barem...ne taka nemoze on i tachka...pa sho ke kaze zavodnikot-ziti sfe-hmmmmmmmznam sho ke kaze, ja bi kazal...
...seniorita, are you trying to break my heart...
![]() ![]() ![]() ...hihihiihiihhi
|
||
![]() |
||
|
...ili taka rechi...jabandjii... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...pa ne go znam, zarem na nepoznati da ja davam...? ![]() |
||
![]() |
||
|
...oti ne, de...
![]() |
||
![]() |
||
|
....honey vikash...?....ma ne doagja vo predvid... ![]() |
||
![]() |
||
|
...fille dushichke za tebe ACE le Casanova...
![]() |
||
![]() |
||
|
...zavisi za kogo kako... ![]() ...i sega...?...sama...,...Well... Ok...! Изменето од moira - 05.Јуни.2008 во 02:25 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
parazit
ne gresi dusa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
...leka nok, individuo... ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
so zaharin?
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj leka nokj zvezdi, zvezdicki, zvezdulenca, zvezdududlencai drugi duulenca od parazitov |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 740741742743744 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |