![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11161117111811191120 1869> |
Автор | ||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...jassssss
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...ЕТЕ....СУПЕРНОВА
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Nikola, Nikola,
Nesto cudno mi se slucuva Sto e toa znae majka mi A mama me poducuva... Nikola, Nikola, toa znaci deka rasteme deka brgu ke porasteme Nikola Lallala lalallaa Samo uste 9 godini lalalla lalalala Samo uste 9 godini Kole glavna fora e Kole znae se bas se Se na cas mi kazuva Sepka, mi potkazuva... V oci stom me pogledne cudno sum zasramena Premnogu sum zbuneta Bez nego osamena ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.ne sum nova
![]() |
||
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...kaj mi e terapevtot... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...men ne me rachunaj, mene shvarcvald ne me izlechue...
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Alo, ambulanta
Ovdeka e Dara Nesreka se sluci Brza pomos baram ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
.........tuka e sigurno u blizina
![]() |
||
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...kuklata moja, padna racheto go skrshi...na-na-na...
...soberi si toa kuklichkite, ne plachi mala, ke dojam da gi rasturime zedno po soba...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...togash zaedno ke si odime na terapija... i povetino ke ne cini... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...ova vecer na zlatno slavejche e... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ke dojdes? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
......peftino zdravje .......uplatete grupna terapija ,najubavo
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
i na SI-DO, i na Kalinka
![]() ![]() ![]() ![]() Kako li jas da porasnam Se do nebo Se do zvezdi visoko ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11161117111811191120 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |