![]() |
|
СДСМ по 1. 6.2008 |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | ||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Се` се`, само тоа првото со фризурите не ти го сфатив...?!
![]() |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
![]() |
||
Мишичасти ![]() Група ![]() Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
|
Прво фризури- во дискусија за политика , неутралност е перверзна лага... не е опција.
Второ,од тој домен каде што можам да дадам придонес а да не е онака скрозз неписмен и вулгарен во вмро-вски фазон( пизда ви ова -она, да цркнете, и ред други сељачки начини на вмро-вско општење), можам да кажам зошто не ги поддржувам нив. Дакле, народов ни ко шо ни е и паѓа на ефтини приказни.Дали некој од нас се запраша зошто инфлацијата е над 10 %??? Зошто не беше прифатен предлогот на СДСМ за намалување на акцизите??? Зошто лани ова време можевме да купиме 2 а сега 1 кило масло??? Зошто маслото е поскапо од истото во Лондон(со просечна плата од 2200 ЕУР)??? Кај одат овие пари??? Каде е неуспехот за НАТО и ЕУ??? Не можем а да не кажам и дека самиот факт што опозицијата е водена од жена нема учество... Ама паки Гвујо- нема никаков концепт... Гради сали со акцизи од 35 денари по литар??? Да ти ебам таквите сали кога најскапиот инпут во секој наш производ за извоз изннесува 1,35 ЕУР. Мислам дека со овие неписмени одиме надолу... А и една друга работа - за вас понеписмените вмровци- што би се рекло сите- Сосиете Женерал - не го донесе ВМРО- туку покојниот м-р Најденко Попоски, Џонсон Мети не го донесе ВМРО туку М.Кутаноски. Џонсон Контрол исто - друг дијаспорец не го знам, Сведмилк еден битолчанец- спонзор на СДСМ... воглавном бизнисот ги донесе сите.. така да кој разбира ке му е јасно али батали... А СДСМ после први??? Прво- жена никако на чело на партија во ваква мажествена држава... Второ- старата багра- шљуззз Трето- акцент на економијата со апликативна интерпретција на микро македонско ниво... Четврто- да постанат понародна партија, а не партија на елитата... И Петто но не и последно и ова е совет- публикација на наредните неуспеси на ВМРО кои за жал се загарантирани, и фама околу името- пошо ке прајме муабет-кој ке го смени името... типувам на брадосаниве...(и онака оснивачот со парите од телекомот -700 мил. евра с“к е блгарски гражданин- а тие на тоа се понашаат како пиво да почастил и да си отишол... а народов- па ко ќускија- никако да изтргне некоја аналогија.... Поздрав и ако немате нешо конкретно-- не дробите тастатури... |
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Ептен „неутраљен„...дури и од авион се виде таков.... ![]() Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 02:19 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
|
![]() Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 02:18 |
||
||
![]() |
||
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
|
Добро и јас само кажувам каде СДСМ потфрли во нивната кампања.Ништо тенденциозно.Ги почитувам туѓите мислења како и што треба во едно демократско општество.
|
||
![]() |
||
|
Неутрален сум во однос на програмата на сдс...(и општо) како што кажав не сум толку вмешан во политика, не ме интересира...
Само си кажав мислење за она што случајно го слушнав пред неколку недели на тв од нашиот премиер... ![]() |
||
||
![]() |
||
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
|
А кампањата на СДСМ? Без никаква програма или поточно речено програмата им се состоеше во плукање по Груевски.Народот сакаше да слушне што нудат тие, а не каква била ВМРО.
|
||
![]() |
||
|
Шо е ова све вмровци на темава, дај некој сдсовец нека застани во одбрана. Јас не сум толку навлезен во политика ама колку шо имам разбрано за дел од политиката на гХујо, едно нешто ич не ме бендисва.. А тоа е неговата кампања за градење на 50 фудбалски игралишта/спортски сали - со цел да ги излечи наркоманите... мислам која глупост ејјј!! Ако сака да ги излечи наркоманите, тие пари што ги дава на спортските сали и фудбалските игралишта, нека ги даде за да изгради една современа болница специјализирана за лекување на наркомани! Нека викни светски експерти да ги обучат нашите старомодни докторчиња! Неможиш наркоман да го одвикниш од зависноста со 50 ФУДБАЛСКИ ИГРАЛИШТА!! Во битола конкретно кај паркот (на вљубените шо го викам јас, почнаа да градат „помошно фудбалско игралиште“... а има веќе колку шо знам јас две, запустени.... наместо тоа да го градат, можеа да ги реновираат тие две - ем помалце пари ќе даеја, ем немаше да го уништуваат паркот!!Пред изборите, на вечер гледав дечишта облечени во портокалови маици како лепат по 3-4 плакати на влезовите на зградите.... па дај бе молим те, ко да незнаеме дека постојат!! На иљадници плакати ги дадоа парите...!!!!Тоа ич не ме бендисва кај вмровците!! Неразумно трошење на парите!
![]() Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 02:18 |
||
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Искрено речено, сакам да ги снема...
А ВМРО ако продолжи овака..дефинитивно СДСМ ќе ги снема од политичката сцена во Македонија Изменето од Vladimir88 - 02.Јуни.2008 во 20:15 |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...e sho preterue, choekot rebri ko lud, tak i treba...koja moronijada od propali politichari na scenata-defile ala propalitetus... eeeejjjjj...
![]() |
||
![]() |
||
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
|
|
||
Прилепчанка
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...problemot so patriive, lezi na drugo mesto, mnogu e poznat...se vika...pratenichka avtonomija, na primer za mene kako edinka koa bi bil pratenik, ako mi kazue eden chlen od partijata-(pazite koj i da e on e clen-ne e bog gospod)...sho jas da praam so odlukite na elektoratot koj sho stoi pozadi mene i me izbral i sum mu obekal deka toa i toa ke napraam, iskreno bi mu kazal-ne i ako dosaga bi go naprail sve lom pred site, da neznae kaj mu e gzot a kaj glaata i nikad vishe da ne mu tekne da ucenue ili da nametnue scenario na politizacija...ako smetam deka sum vo pravo, ako pogreshem nesho bi pobaral dopolnitelno mislenje ili sovet, tuka lezi problmot...nma keif od materijalna korist vo politikata ako se toa nee so chist obraz i postignato so sopsven stav...bez avtonomija na odluchuvanje se drugo e neo-diktatura i mediokritet koj ke mu nashteti na narodot kako ednoumie partisko-koa ke se smeni ova ke ima vnatrepartiski kvalitet vo odluchuvanjeto i donesuvanjeto na pravilni odluki za se...t.e.ke ima pluralizam demokratski, kako i sho e vo svetot...primer vi se Engleskite parlamentarci-ziva sila ne ebavaat ni kralica ni premier-ako se zalagaat do nesho idat do kraj i bez respspect za drugite dali so svojot stav ke navredat...ama oni se drugi-gordi-obrazovani i iskusni nezavisni lichnosti...e toa...
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Kako li ste izdrzale 2 saati da go slusate klondarko??...
Ako ne drugo barem za makata trebalo da vo bide plateno!..
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Ете доказ колку го ценат народот. Ако им побараш пари за работа за која те ангажирале се навредени. Како се осмелува обичен смртник да им се обрати и уште да побара пари за тоа! Не се научени они така....ним теба да им се плати што те удостојуваат да бидеш во нивна близина и што ти укажале чест да им служиш! И не знам како можело да се очекуваат пари од некој кој е научен цело време да граба и да цица како крлеж! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |