![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 155> |
Автор | ||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ЛИБЕРИЈА Признала некого !!!??? ЈУХУУУУУУ !!! "Радост" чоече невидена... Која е таа Либерија бе ? Каква е таа држава...? Ах да...сега ми текна нешто слично како и САД, да не речем ИСТО Г...О !!! ![]() Изменето од DelijaSkopje - 31.Мај.2008 во 16:53 |
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Јас Ве молам да не дискутирате за политичките партии и за она што и како ке биде по ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!!! Сите постови во кои се споменуваат калкулации, шпекулации и било што поврзано со изборите ке се бришат! ВЕ ЗАМОЛИВ, ДАДОВ ИЗВЕСТУВАЊЕ И ПОЧИТУВАЈТЕ ГО ПРЕДИЗБОРНИОТ МОЛК!!! ПОЗДРАВ |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
,....poglup chovek se nema tuka seushte ,...pojaveno!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
|
[Zakachalko , da ti kazam iskreno i jas se slozuvam so tebe sto velis za sebe,ama ne treba da ocajuvas, za tebe seuste postoi nadez;sepak ne si do tolku glupav stom imas dovolno samosvest da dojdes do takva konstatacija !!
![]() Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 11:40 |
||
![]() |
||
MiroslavG8 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
|
a be batali ja zakacalkata ..... ne svacas deka non stop e pred ogledalo ? .....
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Ве молам без навреди!!! |
||
![]() |
||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
|
Miroslav,go gledase li intervjuto na Putin sto go dade za "Le Monde" ?
Nema da im se dopadne na "brakjata" Albanci sto ima da kaze Putin za Kosovo... |
||
![]() |
||
MiroslavG8 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
|
ne be backo ... cel den sum na rabota ... nemam aber sto se slucuva ... medjutoa , edno znam ... NJET ..... PUTIN ne e jelcin ... BRIK
![]() Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:42 |
||
![]() |
||
|
Pa eve samo sto mi go pratija,pocnav da go gledam i koga go prasuvaat za separatizmot vo Abhazija i Juzna Osetija,Putin zastanuva i im veli na novinarite " Cekajte ,zosto za Kosovo ne velite deka tamu se odviva klasicen akt na separatizam .Sto e problemot,zosto kjutite ?!Toa e zatoa sto nemate odgovor.....ne mora vie nisto da mi objasnuvate i nema potreba da mi raskazuvate prikazni,mnogu dobro znam sto se slucuva tamu" itn itn ...
|
||
![]() |
||
|
hahahahah ... i tie nasle crkva kade ce se krstat ... hahahaha ... ne veruvav deka ovie zapadnjacive se uste ziveat vo son deka se " edinstveni " koi znaat ...... neka si go drzat onoj sarkozi i daleku ce doguraat .... siromav de gol , mislam deka izigruva ventilator
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Epirot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 157 |
|
Ајдееееееееееееееее еве и 43-та држава која ја призна независноста на Косово а тоа е Сиере Леоне па нека е со среќа.
Ајде сега вашите коментари кој е таа банана држава?
А ја викам важно бројот батка бројот.
![]() |
||
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
![]() ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |