![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 164165166167168 213> |
Автор | ||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kolku se nerviram,koga sekoj koga ke mu tekne go upotrebuva Goli Otok,kako argument za odbrana na svojot lokal-patriotizam...Sto uopste ti znaes za Goli Otok...Koj od tvoite zavrsil na Goli Otok?...sekoj denes so procitani 2-3 knigi se smeta za expert za Goli Otok...spomnuvanjeto na ova "ostrovce" licno me tangira i pogoduva..zatoa dragi,te molam ne go zlo-upotrebuvaj vo svoi celi...nemas ti poim za Goli Otok..toa e SF za tebe ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Немој сега да се жалиме и да плачеме... Па не одеа на Голи оток само Македонци... Таму одеа националисти од сите краеви на СФРЈ... |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Е значи колку и да ги почитувам србите од ваквите како делија да му се одмили се и сешто,да видиме вака - Колку со горенаведеното ДЕлија ги приближи Србите до Бугарите
-Бугарите тврдат „Не ја познаваш доволно историјата бе брат„ -Сега и делија тврди „Не ја познаваш доволно историјата бе брат„ и што моментално делија докажа - исти ... друго паковање е тој од Бугарите кога е Македонското прашање на дневен ред.Фала богу што сите Срби не се како овој Делијана погоре и не почитуваат и знаат дека Македонците по наредба на инфорбирото не отиде на Солун туку остана да живее во федерација ![]() |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Не ја познаваш доволно историјата бе брат... Македонија доби своја држава затоа што Тито така сакаше... А услов беше или со нас (СФРЈ), или нема независност... Кој тоа се изборил ајде кажи ми стварно, со кое оружје...? Ја како што сум листал по историските литератури, на Македонска територија нема погинато ниту еден Германец, ни Италијанец, а за Бугарските фашисти има по нешто... Ченто беше против заедничкото со СФРЈ... Затоа и беше убиен... |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Ми значи како не ми значи само што Србите не ми ја дадоа државата на поклон туку Македонците се изборија за ова парче земја, а тие што се осеќаа за Македонски Патриоти од страна на србоманите беа обвинувани дека се бугараши и завршуваа на Голи Оток.. Изменето од Vladimir88 - 28.Мај.2008 во 20:02 |
||
![]() |
||
|
Со вакви карти, секој со своја вистина... Има милиони вакви карти... Него друго ми беше зборот...
Сто пати ли ќе ти повторувам... Македонија, односно нејзината топографска територија била поделена на три држави (Бук*решт 1913)... Нормално е дека после тоа секоја држава на таа територија да поставува своја власт... Така било и во Србија и во Бугарија и во Грција... Но сега на овој дел кој го држела Српската држава, ние имаме држава која се вика Македонија... Дали тебе тоа нешто ти значи...??? А таму кај што било како во 1913 година, така е и останато до ден денес... И дали и ова нешто ти значи, односно ти кажува...??? |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Ако си еден од колонистите тогаш ова ќе го негираш нормално.. Ама нели "За српство и Србију" Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 23:25 |
||
![]() |
||
|
Не сум Комунист нит па сум бил некогаш во некоја парија... Ја се појавувам само онаму каде има неправда... Јас сум секогаш за правдата, колку таа и да болела, дури и по цена да ме нарекувате србоман или што уште не...
|
||
![]() |
||
only_me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
|
Pa takvi ti se teoriite Delijo. Ako se vregas, togas prestani da delis bledi teorii, koi mnogu mi licat na cetnicki i osnovani na slepoto veruvanje na komunistickite (jugoslovenski) idei, tuku razmisluvaj i sogleduvaj gi rabotite objektivno bez komunisticki frustracii..
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Jас ги коментирав сосотојбите, опишани од тебе во твојот пост, кои се однесуваа на тогаш и сега...не те коментирав тебе како личност...патем ова е форум, и секој има право да коментира и да дискутира, секако во согласност со Правилата на форумот...но кој разбрал.... Благодарам што се грижиш за мене, но Правилникот го знам, немам потреба да го читам, сама го напишав и го ПОЧИТУВАМ! |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
ne mene i moeto misljenje , tuku sostojbite nekogas i sega, voglavnom za toa zboruvame na ovaa tema. ednas veke napisav vo zabeleski a sega i ovde ke ti napisam, preprocitaj si go toas sto samata si go napisala kako pravilnik. Изменето од butel2 - 28.Мај.2008 во 09:43 |
||
![]() |
||
|
Еј па сега нема вреѓање брат... До кај ќе идеме ако се вреѓаме??? Јас сум тотално смирен и не се нервирам толку, колку што ти изгледа си напнат... Смири се малку и кажи свое мислење ОК? ![]() |
||
![]() |
||
only_me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
|
Ti si bolen cetnik brat,,,tebe ti nema spas.,.odi brani si go kosovo so spies po forumi... ili se lecis doma so lexiliumi? |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Секако дека моето мислење е мое и така ке остане, исто како што и твоето мислење е твое...не се ни обидувам да ти го променам мислењето, но имам право да го коментирам! ПОЗДРАВ |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 164165166167168 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |