![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 336337338339340 525> |
Автор | |
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I sve je kao pre
jos si moj andjeo u srcu devojka sa polja zelenih koju sam voleo |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Romeo i Julija
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
vleguvash vo film ti
se vadish so finti
negirash se
no shto i da kazesh
te sakam koga lazesh
povekje
|
|
|
|
![]() |
|
megju nas ke ostane vistinata,vistinata za nas....
|
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
If i wanna taste her love tonight
Need to kiss her boca one more time I can fly away and reach the stars.... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
И додека ги пишувам стиховиве
ти си далеку од мене
патуваш некаде ти си патник....
мене ме нема...јас не припаѓам никаде
во ниту еден свет
Ноќта е мојот сопатник
само јас и ноќта постоиме
Зар постои и нешто друго ???
|
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
IT'S A DAMN COLD NIGHT
TRYING TO FIGURE OUT THIS LIFE TAKE ME BY THE HAND TAKE ME SOMEWHERE NEW I DON'T KNOW WHO YOU ARE BUT I.. I'M WITH YOU ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
....Im stending on the brigde
Im waiting in the dark... Хана фала што ме потсети на песнава ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Дали ќе биде дали ќе биде
дали ќе биде пак прашај ме дали ќе биде виде дека вака не иде се и преку к**от се мислам доста е мислам доста е мислам доста е... .....црта долу наводно да не станат полоши нештата, јеби га, заврши фештата, клин по клин ќе кине сега клештата... Изменето од blueprayer - 22.Мај.2008 во 20:07 |
|
|
|
![]() |
|
....Дали ќе ме памтиш, не знам
дали ќе те памтам, или се ќе отиде у канта, со благослов те пуштам во нови искуства, со митот за тебе летнаа и моите чуства... П.С. Ова со посвета на некој од past temple... ![]() Изменето од blueprayer - 22.Мај.2008 во 20:09 |
|
|
|
![]() |
|
Дали ќе биде дали ќе биде
дали ќе биде пак прашај ме дали ќе биде виде дека вака не иде се и преку к**от се мислам доста е мислам доста е мислам доста е... Дали ме боли тури му к*р , дали ме боли само немој памет да ми солиш немој да ме молиш... ![]() Изменето од blueprayer - 22.Мај.2008 во 23:15 |
|
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Сааањам да те опет
слушам како дишеш како дишеш док савија се трава да ме дира твоја коса плава твоја коса на мом лицу драга Само један живот имам и лудо га бацам јер завољех једну жену жену коју сањам |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
... Out of my life, Out of my mind Out of the tears that we can't deny We need to swallow all our pride And leave this mess behind Out of my head, Out of my bed Out of the dreams we had, they're bad Tell them it's me who made you sad Tell them the fairytale gone bad ... |
|
![]() |
|
Далеку си од мене а сепак
секогаш те гледам
го слушам твојот глас
те чувствувам...а тебе те нема
велам ...ќе престанам
да те сакам.......иако сеуште
често мислам на тебе.......................
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 336337338339340 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |