![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 335336337338339 525> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ти имаш
коса до рамена и срце од камена... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
било смо другови
па љубав пробали а сад ни једоном ни другом |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
...
We cross the deepest oceans Cargo across the sea And if you don't believe me Just put your hands on me And all the constellations, shine down on you and me And if you don't believe me, just put your hands on me ... |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
...
Beautiful girl (stay with me) Beautiful girl (stay with me) She wants to go home.... |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Поооослушајте патриооооти
даааа ви кажам словотоооо...(пљас...чаша од ѕид) ![]() |
|
![]() |
|
Љубиш ли ме мамиш ли ме...
ил сос мен се поиграваш...
да ти минееее времетооооо........
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Полноќ е небото ги спушта ѕвездите
се губам во далечината на песните што ветеровиот виор невербално ги ткае со отворени очи на небото го барам оној што знае од каде убавината во сјајот на бесконечноста каде е суштината, барам Бог на слог објаснување Не! Барам одговор на говоронудец јас ко штурец штом се скине жицата од виолината настапува тишината нов стадиум со мене во долината, прогон од реалноста, страв од стварноста, убавината во ѕвездите-Ха! Кратка е трајноста. Стремам но уште дремам во сонот тронот ми го обзема идеја чудна во мисли ми се слеа, не сакам да се разбудам, знам нема да ги видам ѕвездите што сјаат преку ден, во друг свет идам, духот ми се одвои од телото и патува, го бара избраниот што предскажува, како да го видам сјајот на сонцето настапува, барам по светот, го најдов, пристапува! Мојот дух пред моето тело, ми шепоти тивко за вистинското дело, го сторив ги отворив очите и сватив-добрите луге се ѕвездите дење што сјаат, дење ѕвезди нема а дали има добри луѓе-тие знаат! Изменето од blueprayer - 20.Мај.2008 во 01:32 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
...рани рано отвора почна веднаш да се полни
месечина е блиска, страдања се доброволни после месечеви ноќи, океани на ивицата, од црно бело поле повторно фали кралицата. Еден начин, една надеж да ја вратам и овенува пиун на последно поле може да се менува, ќе поминам низ полиња некој црни некој бели мириси на лоши денови, мириси на ели.... ...Јас сум шаховска фигура, ме смени со што може и правам потег прв, што кралица не го може.... |
|
|
|
![]() |
|
Се смири сега се-ја бараш смислата на животот во што е
Се смири сега се- и прашање е дали веруваш ил не Се смири сега се- најди го договорот па кажи кој е Се смири сега се.... |
|
|
|
![]() |
|
...Од мрак во глува тишина во лавиринт од ден на ден
израз најдов пак на клупата бар со љубов бутнав ѕид станав едно со планините и едно со ветерот, едно со морето и едно со песокот, со секое камче послано на плажата со стапките во водата од која ја мие лагата посеа зраци по ридовите да излезат сирените школка му подарија ја фрли во спомените се губи он си оди и една ѕвезда што ја снемува сега имам надеж зашто утре се разденува.... Изменето од blueprayer - 20.Мај.2008 во 03:42 |
|
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Прољеќе на моје раме слеќе
ѓурѓевак зеееелееени свима ооооосим меенииии Изменето од RUSHKA - 21.Мај.2008 во 01:45 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
xpresno! |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Kraj rijeke sam sreo oci koje zavode
u kosulji imala je dvije sumske jadoge i rijeka mi rece Evo tvoje djevojke...................... |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 335336337338339 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |