![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 580581582583584 1402> |
Автор | ||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() сакам да кажам...галиба тоа ќе е ![]() |
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
sakam da kazam luda e malata
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Mu ja gledam senkata,vrti okolu mene vekje pola cas...ceka da zaspijam pa da si pivne krv(da mu e... komarecot)
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
сакам да кажам те гушкам
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
sAKAM DA KAZAM DEKA NEMOZAM DA PISHUVAM LP....SE "POTROSHIJA"
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Pak...sakam da kazam deka go zeznav,..sega sepak mozam
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
една по една на некое време можеш
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Toa ti e zakon na prirodata-posilnite prezivuvaat ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Сакам да кажам....уште три недели.
|
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
дека би сакал да имам повеќе слободно време за форумов
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Se mi e preku glava
![]() |
||
![]() |
||
|
некој користи шах...а некој сака да ми даде шах-мат...ама изгледа само коњот ке ми го лапне
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Повторно големото срце ме фрли на колена!!! Вечна најдлабока почит мудра жено!!! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 580581582583584 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |