![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 334335336337338 525> |
Автор | |
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dali znash .... ?
![]() i ja nisam znao tooooo ... ![]() |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
IS THERE ANYONE OUT THERE CAUSE IT'S GETTING HARDER AND HARDER TO BREATH
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with And I'm praying you're the one I build my home with I hope I love you all my life.... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ruzica si bila
sada vise nisi |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
shy_girl ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase |
|
![]() |
|
shy_girl ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
i thought it was too good to be true
I found somebody who understands me. Someone who would help me to get through and fill an emptiness I had inside me. But you kept inside, and I just denied Some things that we should have both said. I knew it was too good to be true Cause I'm the only one who understands me. What happend to us? We used to be so perfect. Now we're lost and lonely. What happend to us? And deep inside I wonder Did I lose my only? Изменето од shy_girl - 18.Мај.2008 во 23:19 |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
before it's far too late...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
kako i sekogas, koga ke mi se vrti nekoja pesna, i koga ne mozam da e isfrlam od glava... ( kade mi teknuvaat samo vakvi)
Zeznata, eve mila, samo za TEBE ![]() ![]() Ona, ona je vruce i hladno ona me, ona me muci lagano kada ljuti se ustvari najsladja je biber i cokolada ona, ona je |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
obe4ajem da
bi4u ti sve
i jutro i no4
i slabost i mokj
samo nemoj
ovo zapomniti
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
I stvarno ne znam sta se desilo
al' sa tobom se sve promijenilo zeznato... ne igram so tebe vise... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
malo mi je jedan dan
malo mi je jedna no4
ja bi stobom zauvjek
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Jutro będzie lepszy dzień
Więc teraz juz uśmiecham się ![]() Изменето од ekszi88 - 19.Мај.2008 во 15:12 |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
viiiiiiiiii-vinooooooooooooooooooooooo na usnaamaaaaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....ДААААЈ ПООО..ВЕЕЕЕЕДИ МЕ,НЕ МОЖАМ ЈАС БЕЗ ТЕБЕЕЕЕЕ...
![]() Изменето од zagor - 19.Мај.2008 во 18:14 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 334335336337338 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |