![]() |
|
Членот под мене |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 299300301302303 442> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
станување не порано од 12ч,.... првен малце на нет,..... па појадок,... бањање,.... па шеткање на пладне, па враќање дома,... малце поврткување наваму натаму,..... па шеткање навечер... така отприлика
![]() чпм која е најлудата работа што си ја направил/а ?? ( само немој да викаш дека не знаеш или дека се многу,.... напиши една ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
izleguvav niz grad vo pizami
cpm so ti se prave sega? |
|
![]() |
|
хммм,.... ми се лежи
чпм си апнува ли бурек ?? почнува да ме загрижува ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
jadev sendvic, ama ajde....so sirenje
so jogurt ili kiselo mleko? |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
po malku, sea leto ide, nejkam da se shetam so guma za plivanje okolu polovinata(chitaj salce
![]() ke izleguvash li vecher? ova za biserna se odnesuvase... Изменето од IQ - 17.Мај.2008 во 19:08 |
|
![]() |
|
обавезателно,....
![]() чпм што прави најчесто во последно време ?? |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
се досадувам.......
Чпм зошто на ИДИВИДИ форум??? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
првен ми требаше нешто да видам,... после ми стана навика
![]() чпм оди на чет ?? |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
одам
а ти Чпм? |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne!
a pod mene sigurno visi,...tamu! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
не
Чпм јадеш баклава? |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
мразам
ЧПМ јадеш луто ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
да многу
Чпм сака забави? |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ne mnogu
CPM ti se pie konjak? |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 299300301302303 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |