![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 333334335336337 525> |
Автор | |
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
He fills me up, he gives me love, more love then I've ever seen..He's all that I got, he's all that I got in this world, but HE IS ALL THE MAN THAT I NEED
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
...
My heroes had the heart to lose their lives out on a limb And all I remember is thinking, I want to be like them Ever since I was little, ever since I was little it looked like fun And it's no coincidence I've come And I can die when I'm done Maybe I'm crazy Maybe you're crazy Maybe we're crazy Probably ... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
All I wanna do is have some fun...
I gotta feeling, I'm not the only one |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
One, breathe in to be free Two more time and you'll see Three, it will numb all the pain How hard is it to be sane? |
|
If you dont live for something youll die for nothing
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
..ајде дечко уште една дај
Божја крв од нејзиниот крај...... Ноќеска нек ме разбие црно тиквешко.... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
....како ми е само јас си знам,
дајте вино да му признаам... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
покажи шта знаш
да још си најбоља кад ме освајаш да још си најлепша да још си царица да кажем види је то је м оја цурица ....... ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Lana i Luka Nižetić Prava ljubav
Lana: Vezala me tuga svojim koncima
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Pjevač Beatlesa & Stonesa Ja nikad nisam bio pjevač Beatlesa & Stonesa I moje ruke rijetko sežu do samog sunca I nije važno kad sam gore i kad me slave Jer ja sam nitko i ništa, bez njene krvi plave Ja nikad nikom neću priznat da je volim Samo joj stalno kucam u san Pa da je boli A kad sam propao i sam To ona jedina skuži Plava krv anđela u mojoj Ruži Jer ja nikad Ja nikad neću biti Ma nikada Ja nikad neću biti (bez nje) Velik ni jak Ja nikad nisam bio pjevač Beatlesa & Stonesa I nikad neću postat vlasnik milijona novca Jer ja sam njegovog veličanstva zla Vojnik u službi Kristalno zvoni moj slum dok je gubim |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Немиру мој
само побарај ме....
да се соголиме од љубов
и туѓи...и сами...
и само за љубов гладни
мојата среќа и ТИ..........
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
If you're ready for me baby
you better push the button let me know ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ja zelim samo dodir tvoj,na dan il' dva,na neko vreme...
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
колико дугих година
узимања давања остаје последних и први због тебе санјам цигане и смишлам слатке преваре ал ЃАВОЛ се не предаје ти си ми у крвиии...... ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......tiho u zivot si moj ,
kao lopov ,ti na prstima usetao........
......................................................
....................................................
......nemam snage da oteram bol
ove noçi,tugu zovem tvoim imenom......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 333334335336337 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |