![]() |
|
Каков мобилен имате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 25> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Моментално ваков: ![]() ама планирам да си земам како на Мама во скоро време ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Arkan_Insomnia ![]() Сениор ![]() ![]() Max Arena Head Admin Регистриран: 04.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Nokia 6630, Cect 930 bese mislam ona kineskoto gjubre so 2 sim kartici (:
|
|
![]() |
|
![]() |
|
seki81 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
nokia 6610
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
SonyEricsson P990i
![]() заедно со 1GB SanDisk MS Pro Duo ![]() Изменето од Izzie - 28.Јули.2008 во 01:23 |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
"Smotan" , ama si go sakam...eee da ima usta da kaze sto se se zborelo preku nego...ama pa nekoi mi se zakanuvaat deka drug ke mi kupat oti stanuva nepodnoslivo, a ne svakaat deka mi e konjak sto mi nosi sreka
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
sony ericsson w350i
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anne_sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2008 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 106 |
definitvno spored moite iskustva Sony Ericsson se najnaj, pa imam K700i sega
|
|
I LOVE MY LIFE
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
LG , brka rabota mene mi e bas ok
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
imam edna motorola...ima i kamera !...ke se slikneme i poslem pogagame koj e koj ...tie sto mi govorat od drugata strana garant turaat golemo parce vata vo ustata za da me zaebavat i da ne gi razbiram sto mi zborat...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Momentalno go poseduvam samo mojot telefon,no se nadevam eden den i negoviot ke bide isto tolku moj
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() Изменето од Makijaveli - 11.Мај.2008 во 01:00 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
nema vrska ova so tebe
ova e za Prviot post demek bukvalno moze se a bas me pocesa na grbot a nikako da dostignam so ruka hahahahaha Изменето од anakin - 11.Мај.2008 во 00:56 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |