![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 332333334335336 525> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
од првог дана
растанка наше Дијана љубавиииииии .......... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...this is a page...333...so...i can write, something for you and me...our love feels like no other love, before... as you can see...
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
I can't tell you to trust me, with all you've been through. But everything I say here, I say because I truly love you!
![]() |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
It ain't over till it's over ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
sanjao sam nocas da te nema ...
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
"kad sam bio mlad"....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Колку ли беше само прекрасно
малку.......а сепак за мене
вечни денови поминати со тебе
ти ме отвори...ти ме зароби...
ти ме осветли.....
се сеќаваш ли на тие мигови
на тие сјајни ноќи...
воздишка............
и премногу солзи за среќата.......
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
... neki novi klinci...
|
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Baby I know the way to break your heart, I learned from the best, I learned from you..
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
smej se smej
uvjek se smej najvise volim osmeh tvoj ljubavi moja zivote moj osmehov mi dusa grejes najlepsa si kad se smejes |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
mamurni ljudi...
ko vas to budi... |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
watch me fall for you, my venus doom...
![]() Изменето од IQ - 15.Мај.2008 во 22:59 |
|
![]() |
|
give me your heart, make it real, or else forget about it..
|
|
![]() |
|
еееееееееееееееееее
невјерује срце памети еееееееееееееееееее па ме тјера тамо где си ти |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 332333334335336 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |