![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 104105106107108 155> |
Автор | ||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Не counter душо, туку finish strike , neviden strike има да биде...
![]() |
||
![]() |
||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
|
а што??? counter strike...ли беше ова??? ![]() |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Слушни ја песнава еј!!!
![]() http://youtube.com/watch?v=gqQU9ctQfww&feature=related |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
vo medjuvreme da prasam , koj osven san marino go prizna kosovo ? sen moric ili ?
|
||
![]() |
||
|
Тогаш стварно МОООООГУ ќе бидам солидарен и со цело срце ќе им помогнам на силите на нато да ги сместам во бегалски кампови...
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ce vlezat ... ama posle dobra artileriska podgotovka na teren ... samo , dali kaj nas ce pravime begalski kampovi za nato " silite " na kosovo ili na nekoja druga lokacija ? .... prokletija pes sigurno nema da e minuvaat , sto znaci , Makedonija e nekako najpogodna ..... e ovoj pat , treba finansiski da se iskoristi .... |
||
![]() |
||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
|
SERBIAN ARMY - JSO - SPECIAL UNIT & Russian Spetsnaz Show Moli se da ne se sluci toa sto posakuvas,zatoa sto Srbi na Kosovo recisi i da nema,a zrtvi vo slucaj da ima vooruzen sudir mnogu ke ima.Ako vlezat na Kosovo ovie gore sto gi staviv jezivo ke bide.... |
||
![]() |
||
|
Е јебига... И Македонија како и Србија е цепкана и делена... Па нели викам да се споиме и зголемиме... ![]() |
||
![]() |
||
|
sto ce posees , toa ce znees ... frli zad sebe za da najdes pred sebe....
|
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Абе братски народ тоа србите м.м.е.
Толку братски народ што моравме да градиме вештачки Прохор Пчински наречен Пелинце за да можеме да го славиме денот кога сме ја основале нашата држава ![]() |
||
![]() |
||
|
ispravno kazano ... razdeli pa vladej .... a so toa sto nekoj , ce povtoram , misli deka po priznavanjeto na kosovo od strana na Makedonija ce bidat reseni site problemi so albanskoto telo , bilo da se starosedelci ili dojdeni kosovari , se laze .... vece kazav .... apetitite rastat srazmerno na goleminata na plenot ...
|
||
![]() |
||
|
Знам дека ова е Македонија и јас сум македонец, но прашање е ти дали знаеш дака ова е Мекедонија??? Знам дека тебе ти одговара тоа ние да бидеме во постојан конфликт и карање со србите и тоа не ме нервира затоа што тоа нема да ви успее никогаш !!! Мене ме нервираат овие неколку македонци што ви го прават вам ќејфот и од сите страни ги плукаат србите, но за нив можам да кажам само едно: "Опрости им Боже, незнаат што прават..." |
||
![]() |
||
|
a ti kako albanec koj zivee vo Makedonija , znaci li toa deka imas pravo da plukas i pukas na se sto e Makedonsko i dali toa ti dava za pravo da baras federalizacija na Makedonija ? .... a site onie koi ne se so tebe znaci se protiv tebe pa mars nadvor ? ... eee , ubava demokratija , nema zbor ....
|
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
DelijaSkopje gledaj prvin kade zivees ovdeka e Makedonija a ne Srbija.. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 104105106107108 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |