![]() |
|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 25> |
Автор | |||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kojsumjas do nekade si vo pravo... no ljubomorata moze i ljubovtaa da e unisti! Se e zdravo i dobro dodeka e vo merka, no ako se pretera togas toa vise nisto nema so ljubov, toa e za mene bolest! |
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Nema jubov bez ljubomora...
|
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Toa se obicno onie sto baraat dokaz deka se sakani poradi nivnata nesigurnost,a izgleda dobivaat samo lazna ljubomora i gluma,pa taka ostanuvaat vo zabluda deka nekoj e lud po niv ![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
||
malku ljubomora vo ljubovta e potrebno kako sol vo jadenjeto:
ako se pretera nema dea bide vkusno, a i stetno e po zdravje ![]() Изменето од eurydice - 12.Мај.2008 во 00:52 |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Pogolem problem prestavuvaat tie sto provociraat ljubomora
|
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Fala,tokmu toa mi trebase,nekoj da ja potvrdi mojata pretpostavka i da me dotolci ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
za da te uveri deka te saka mozebi
![]() ![]() |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
|||
||
Ako navistina te saka,togas ljubomorata ne e gluma.A zasto nekoj bi se zamaral tolku da glumi deka e ljubomoren ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
SINA PTICA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2008 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 109 |
||
Ma nema vrska. Se e samo gluma.
|
|||
,,орлите рано летаат,,
|
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
Uste ednas jasno i glasno da kazam!! LJUBOMORATA ne e dokaz za ljubovta! sekoj e ljubomoren, no treba da se znae kade se granicite!!!!!!
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Pa koj me vaspita ?
![]() |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Bravo sine ![]() |
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
![]() ![]() |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
|||
||
za mene, ljubomorata nikakov dokaz ne e dali me saka ili ne! Toa boolest i moze cela vrska da e unisti!
primer, izleguvam so partnerot negde na vecera, se dodeturam malce, nisto posebno, mazi kako mazi, ako vidat nekoja zena koja im se dopaga, ja gledaat, pa dali pokraj nea ima maz ili ne, toa ic ne gi interesira... i sega toj mene da mi veli ej, sto e ova, zosto te gleda, ne go provociraj so pogledi ( a ustvari jas ni pomisliv da gledam) go znaes li, sigurno si imala nesto so nego itn.... iiii cuvaj boze!!! Ako saka negovata ljubov da mi e pozake ima iljada drugi nacini, neka mi ja pokaze so pogled, dopir, so neznost so NIVO!a ne so ljubomora! |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |