![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 155> |
Автор | ||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Реалноста денешна е ништо друго освен дека јакиот ја победува или омаловажува правдата... Ме прашуваш дали верувам? Секако дека верувам, па кај би одел светот ако не веруваме во правдата... Терористички односно насилничко одземање територија од една земја не го оправдувам... Кажи ми ти зошто оправдуваш такво нешто???
А кога тогаш па макар и за 100 години Косово и Метохија пак ќе си биде Српско... Па било и турско 500 години и пак ништо... Правдата секогаш победува и јас верувам во неа... Изменето од DelijaSkopje - 11.Мај.2008 во 17:40 |
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
Stvarno DelijaSkopje i jas te prasuvam istoto navistina mislis deka Kosovo ke se vrati na Srbija.?????/
|
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
А бе тие ни се БРАЌА па ти пукни од мука... |
||
![]() |
||
|
Ви реков 500 години турско па пак ништо... А Албанците многу кратко време ќе се радуваат на ова нивно и Америчко Косово/... |
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
so vakvi 'braka' na kogo mu trebaat neprijateli... ![]() |
||
![]() |
||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
|
сосема те разбирам,,,гледам дека не е проблемот во фантазиите,,,туку само имаш искривена дефиниција за тоа што претставува правда,,и неправда... ![]() |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
![]() |
||
|
Дај исправи ја ти да видиме која е по тебе правдата...
Дали да бидеш ко кукавицата и да ставаш јајца во туѓо гнездо...??? Па со тек на време да го превземеш гнездото... Тоа ли е твојата правда дај искажи се... Изменето од DelijaSkopje - 11.Мај.2008 во 17:56 |
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
inaku po ova se slozuvam so delija. kosovo pak ke padne vo srpski race. e togas ne bi sakal da sum vo kozata na siptarite. srebrenica ke bide uspavanka za mali deca vo sporedba so ova.
|
||
![]() |
||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
|
Iskrivena definicija,fantazija,pravda,nepravda?? 17.03.2003 KiM 28 mrtvi 45 pravoslavni verski objekti totalno razruseni i zapaleni Od 50000 ucesnici,protiv trojca se podneseni krivicni prijavi,sudot donese presuda deka se krivi..kaznata e......sekoj da plati po 20 evra. Znaci da utepas 28 luge ke treba da platis 20 evra i sloboden si...crkvite i manastirite se gratis... Albanian Girl, sto e spored tebe ova :fantazija,iskrivena definicija,pravda ili naucna fantastika ?! |
||
![]() |
||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
|
Kire,sto se slucuvase vo Srebrenica ?!
|
||
![]() |
||
|
aj pa sega i vie za 28 mrtvi. ispotepavte sto zivo i divo po balkanov, i posle se fakjate za ronki.
|
||
![]() |
||
|
se sadese pcenka. ![]() ej aknat eden. ![]() |
||
![]() |
||
|
Ја го кажувам тоа дека Турците биле 500 години на овие простори, па не уништиле толку цркви и манастири колку Албанците за 10-ина години... Тоа е стварно " големо херојство на албанскиот народ"...
|
||
![]() |
||
|
Србија можеби испотепа како ти што викаш, но никогаш не отиде да освојува туѓа територија, туку мораше да си ја брани својата, било тоа да беше во Книн, на Кордун, на Банија, во Босна, во Славонија, на Косово и Метохија... Кажи ми како иначе треба да се одбрани своја земја...??? И можеби тие ратови ги изгуби само заради тоа што мислеше дека САД ќе застанат на страната на правдата, но тука гадно се зафркнаа Србите... Изменето од DelijaSkopje - 11.Мај.2008 во 18:06 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |