![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 931> |
Автор | |
Sailor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2005 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hello hello jas eve delkam edno espreso utrinsko... da go izbrka sonot
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Shtosite ste se odzele vcera vopienje..
ubavi vikam ja ne preteruvajte ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sailor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2005 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 587 |
sinokja luta rakija bese na menito
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Vikash Nate ne preteruvajte, vikam i ja....ama koa kje ti trgne nishto ne vikash sem..kennnllleeerrr :)
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Abe aj edna dve ama koga kje trgne...leleeeee
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
koa ke razmislam tekila ama ich ne mi ide, mi sheta gore dole niz grlo pet 6est pati pred da se smiri u stomak
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
ednas, vo eden kafic poznat kako "ararat" vo starata turska carsija (koga se iskacase tamu, sednavme trojca mladi i svezi studenti i ne znam na koj mu tekna da prasa kolku e rekordot u kaficot (za tekila) ostanatoto go znae samo kelnerot i eden policaec sto ne sobra vo bitpazar posle toa
![]() |
|
![]() |
|
Abe raboti li nekoj tuka????
![]() ![]() ![]() Kaj e kafetooooo ke zaspijam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
nishto nate tuka sigurno site pijat nikoj ne raboti ....
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
jas rabotam i sega odma edna tura od mene ajde ziveli |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
miloooo..miloooo...pa kaj si ti?
Ti go ispraznivme barot ![]() ![]() ![]() ajde da pieme neshto ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
zdravo hektorce
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |