IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 155>
Автор
Порака
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 12:09
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Прашање на време е кога Косово и Метохија ќе си се врати таму каде што припаѓа, во Србија, а ние да не избрзуваме со некакво признавање на отцепен дел кој го заземале терористи, зошто може и нас тоа да ни се случи...

Ајде продужуваме... Ова горе е моето мислење... Се слага ли некој или не...???

Nie ne treba da izbrzuvame, a ostanatoto ne me interesira.
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 12:12
Мора да те интересира бе човек... Сепак се работи за во комшилук, а не во Бурма или како сега се вика...?

Изменето од DelijaSkopje - 08.Мај.2008 во 12:49
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 12:20

Мора да те интересира бе човек... Сепак се работи за во комшилук, а не во Бурма или како сега се вика...?

Ne zasluzile da me interesira.

Sekoj dobiva po zaslugata.

Ne mrazam nikogo ama nemam custva prema onie sto ne zasluzile.

A Srpskite vnatresni raboti me interesiraat onolku kolku sto me interesiraat i vnatresnite raboti na Bugarija, Grcija i Albanija.

Se sto me interesira e prasanja povrzani direktno ili indirektno so Makedonija.

Da ti pojasnam.

Ako za Makedonija e podobro i pobezbedno Kosovo da dobie nezavisnost ( iako Kosovcite se poslednite luge na svetot sto bi gi sakal ) neka dobie.

Zosto ti e tesko da razberes deka sum koncentriran samo na MAKEDONIJA i prijatno.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 12:37
Викаш не заслужиле да те интересира..???
Па од каде знаеш дали ние сме заслужиле па за нас некој да се интересира??? Немој да бидеш самобендисан...

И неможе да бида во никој случај по безбедно за Македонија ако Косово и Метохија стане еден ден држава... Затоа што Арнаутиве се незаситни и тука ќе си побараат дел... Еве веќе Ахмети се заканува со федерализација... Како ќе го браниш твојот став, ако веќе си признал таква отцепена држава?????

Изменето од DelijaSkopje - 08.Мај.2008 во 12:40
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 12:41
Nie ne negirame crkvi i ne vikame srbija severna Makedonija.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 12:47
Не ми одговори... Како ќе го браниш својот став ако и овде бараат дел, (а ќе бараат), кога веќе си признал една отцепена држава???

А Црквата ни ја негира цело ПРАВОСЛАВИЕ , стопати ли ќе кажувам...?

Изменето од DelijaSkopje - 08.Мај.2008 во 12:49
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 12:53

Не ми одговори... Како ќе го браниш својот став ако и овде бараат дел, (а ќе бараат), кога веќе си признал една отцепена држава???

TOA NE E ODGOVOR , pravoslavnite crkvi se ionaka podeleni taka da ako tvoite braka srbi sakaat da ja priznaat nikoj nemoze da gi spreci vo toa.

A so Albancite nie ke se spravuvame na nas nacin Kosovo e druga prikaska.

Edinstveno sto bi sakal e Kosovcite da si odat odovde i da prestanat da se mesat vo vnatresnite raboti na Makedonija.

Veke pisav jas ke sum prv sto ke lobira za priznavanje na Kosovo ama pod uslov Kosovcite da si zaminat.

A toa nikogas nema da se sluci.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 12:54
Како сакаш ... Уморен сум од убедувања...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 13:02

Како сакаш ... Уморен сум од убедувања...

I jas bi bil umoren koga nema so sto da se pokrijam.

Ti si umoren a jas razocaran zosto opravduvas koga nekoj te negira.

Toa e isto koga ja delele Makedonija spored tvoja logika Bugarite i Grcite ja delele oni se krivi a Srbite ne zatoa sto ja delele oti site ja delele.

Ebate logikata i opravduvanjeto sto go imas.

Sramota brat.

Ako mene nekoj me negira , me negira i gotovo.
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 16:13

ne e tocno. kocnicata e kaj srbija. ako tie ne priznaat, site ostanati ke ne priznaat.

so drugi zborovi i pravoslavieto funkcionira kako NATO (pravo na VETO). taka da istiot gnev sto go imame kon grcite, moze samo da bide pogolem kon srbite, bidejki tie ne ni go negiraat samo imeto, tuku verata, sto e nesto uste povozviseno.
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 18:24

Прашање на време е кога Косово и Метохија ќе си се врати таму каде што припаѓа, во Србија, а ние да не избрзуваме со некакво признавање на отцепен дел кој го заземале терористи, зошто може и нас тоа да ни се случи...
-----  Znaci ti sakas da velis deka America e teroristicka zemja bidejki Amerikancite zazedoja celata teritorija na Srbija a ne obicnite teroristi od UCK...... A kako sakame da imame dobri odnosi so America koga ne sakame da ja priznaeme nezavisnosta na Kosovo... Ako nemame dobri odnosi so America naj mnogu nie ke imame problemi vo balkanot...

Изменето од xxll - 08.Мај.2008 во 18:42
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 18:42
Originally posted by moira moira напиша:

Smetam deka pod itno treba da se priznae Kosovo i da se zavrsi prikaznata so demarkacijata.....osobeno sega vo ovaa sostojba vo koja se naogjame.

Veruvam deka ke se najde nekoj junak vo nasata vlada koj seriozno ke pristapi na ovaa problematika i vo sto poskoro vreme ke ja zatvorime i ovaa nedovrsena stranica, koja dokolku ostane otvorena moze da predizvika ogromni i nesogledivi steti na nasata drzava.

Сеуште стојам на истиот став.
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 20:46

Pa daj ne mozam da gi razbiram Serbite cello vreme na Protesti parulli

Kosovo je serce serbije
a od tamu pisat dogovor ss evropu
koga otvoreno Belskiot minister kazuva deka na dogovorot se pise ss serbiju bez Kosovo

ehhehehhe

pa takvi patrioti imat
i na najgolemiot protest sto se odrza vo Beograd
se vide deka zs tie izlazad da proptestirat
ne za kosovo tuku za Patiki za obleka

i tie go znaat realnost
i tie znaat deka Kosovo bilo i ke bide albanska derzava

A za makedonija nemam komentar pobrzo Serbija ke go priznae Kosovo
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 21:23

„Твојата„ црква е промотор за тоа..и главен лакеј и поттикнувач..заедно со грчиштата...како наредбодавачи.
Инаку ...другите православни цркви ..не се интересераат за туѓи проблеми..по дифолт
Со други зборови ...спц си го извади „посраните гаќурини„ на јавен увид..пред целата  православната Екумена...
И сега немаат соодветен излез за повлекување..а идење напред  е само пат кој (ги) води кон деветиот круг..кон пеколот.

намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,211 секунди.