![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111112113114115 155> |
Автор | ||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Изменето од novace - 08.Мај.2008 во 21:29 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
„Твојата„ црква е промотор за тоа..и главен лакеј и поттикнувач..заедно со грчиштата...како наредбодавачи.
Инаку ...другите православни цркви ..не се интересераат за туѓи проблеми..по дифолт
Со други зборови ...спц си го извади „посраните гаќурини„ на јавен увид..пред целата православната Екумена...
И сега немаат соодветен излез за повлекување..а идење напред е само пат кој (ги) води кон деветиот круг..кон пеколот.
![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
|
Pa daj ne mozam da gi razbiram Serbite cello vreme na Protesti parulli Kosovo je serce serbije
a od tamu pisat dogovor ss evropu
koga otvoreno Belskiot minister kazuva deka na dogovorot se pise ss serbiju bez Kosovo
ehhehehhe
pa takvi patrioti imat
i na najgolemiot protest sto se odrza vo Beograd
se vide deka zs tie izlazad da proptestirat
ne za kosovo tuku za Patiki za obleka
i tie go znaat realnost
i tie znaat deka Kosovo bilo i ke bide albanska derzava
A za makedonija nemam komentar pobrzo Serbija ke go priznae Kosovo
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Сеуште стојам на истиот став. |
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
Изменето од xxll - 08.Мај.2008 во 18:42 |
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
ne e tocno. kocnicata e kaj srbija. ako tie ne priznaat, site ostanati ke ne priznaat. so drugi zborovi i pravoslavieto funkcionira kako NATO (pravo na VETO). taka da istiot gnev sto go imame kon grcite, moze samo da bide pogolem kon srbite, bidejki tie ne ni go negiraat samo imeto, tuku verata, sto e nesto uste povozviseno. |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
I jas bi bil umoren koga nema so sto da se pokrijam. Ti si umoren a jas razocaran zosto opravduvas koga nekoj te negira. Toa e isto koga ja delele Makedonija spored tvoja logika Bugarite i Grcite ja delele oni se krivi a Srbite ne zatoa sto ja delele oti site ja delele. Ebate logikata i opravduvanjeto sto go imas. Sramota brat. Ako mene nekoj me negira , me negira i gotovo. |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Како сакаш ... Уморен сум од убедувања...
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
TOA NE E ODGOVOR , pravoslavnite crkvi se ionaka podeleni taka da ako tvoite braka srbi sakaat da ja priznaat nikoj nemoze da gi spreci vo toa. A so Albancite nie ke se spravuvame na nas nacin Kosovo e druga prikaska. Edinstveno sto bi sakal e Kosovcite da si odat odovde i da prestanat da se mesat vo vnatresnite raboti na Makedonija. Veke pisav jas ke sum prv sto ke lobira za priznavanje na Kosovo ama pod uslov Kosovcite da si zaminat. A toa nikogas nema da se sluci. |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Не ми одговори... Како ќе го браниш својот став ако и овде бараат дел, (а ќе бараат), кога веќе си признал една отцепена држава???
А Црквата ни ја негира цело ПРАВОСЛАВИЕ , стопати ли ќе кажувам...? Изменето од DelijaSkopje - 08.Мај.2008 во 12:49 |
||
![]() |
||
|
Nie ne negirame crkvi i ne vikame srbija severna Makedonija.
|
||
![]() |
||
|
Викаш не заслужиле да те интересира..???
Па од каде знаеш дали ние сме заслужиле па за нас некој да се интересира??? Немој да бидеш самобендисан... И неможе да бида во никој случај по безбедно за Македонија ако Косово и Метохија стане еден ден држава... Затоа што Арнаутиве се незаситни и тука ќе си побараат дел... Еве веќе Ахмети се заканува со федерализација... Како ќе го браниш твојот став, ако веќе си признал таква отцепена држава????? Изменето од DelijaSkopje - 08.Мај.2008 во 12:40 |
||
![]() |
||
|
Ne zasluzile da me interesira. Sekoj dobiva po zaslugata. Ne mrazam nikogo ama nemam custva prema onie sto ne zasluzile. A Srpskite vnatresni raboti me interesiraat onolku kolku sto me interesiraat i vnatresnite raboti na Bugarija, Grcija i Albanija. Se sto me interesira e prasanja povrzani direktno ili indirektno so Makedonija. Da ti pojasnam. Ako za Makedonija e podobro i pobezbedno Kosovo da dobie nezavisnost ( iako Kosovcite se poslednite luge na svetot sto bi gi sakal ) neka dobie. Zosto ti e tesko da razberes deka sum koncentriran samo na MAKEDONIJA i prijatno. |
||
![]() |
||
|
Мора да те интересира бе човек... Сепак се работи за во комшилук, а не во Бурма или како сега се вика...?
Изменето од DelijaSkopje - 08.Мај.2008 во 12:49 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111112113114115 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |