![]() |
|
Каков мозок имате |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neam mozok, samo nekoe alcno stvorenje gladno za zensko meso mi pretrcuva niz glava i zeva niz dvata prozora stenkajki
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Funkcionira ova ili ne...kazete,da go brisham li???
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ne go brishi...proveriv bash sega,kaj mene funkcionira,samo izgleda trae podolgo testiranjeto? |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Funkcionira mamma, ama jas zaglaviv kaj metroto (treba da si gi izmeris prstite), koga ke najdam metro ke go zavrsam testot! Inaku dava interesni podatoci, kako go koristis mozokot, koja strana od mozokot ti e dominantna i sto znaci toa, od koj "pol" ti e mozokot, maski ili zenski... Samo ne znam kolku se relevantni testovite, treba da se analizira!..
A i bez son me ostavi sinoka, da dremam do 3 saatot za da doznam dali imam maski ili zenski mozok!
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Значи,јас со време да фатам да го направам тестов,дур е ден...Како што се спомнува метро за мерење,да не затреба некоја шајка да се закове или со бурмашина некоја дупка да се избуши...живеам во зграда,не ќе е фер ноќе за комшиите
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Jas se obidov neshto da prevedam,kolku za pochetok,kako za uvod, no mislam deka pishuva tamu kolku e relevantno. Patem....i jas donekade so metroto zaglaviv,ama mi se najde nekoj lenjir od decava.. ![]() Изменето од mamma - 07.Мај.2008 во 13:04 |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
E arno ti stom si imas pogolemki deca, nie uste od peleni ne sme izlegle, a ne pak so lenjiri da rabotime!
Inace interesen e testot, ne go brisi linkot!..
![]() |
|
![]() |
|
Za da ne bide samo...lichno testiranje...mozete da kazete i po nekoe mislenje,mozebi rezultatite od testiranjeto.....whatewer......neka bide temava aktivna,mozebi i nekoe mislenje vo ovoj kontekst,a nevrzano za testot......
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Го имам правено тестов и порано.... ![]() И уште еден куп други вакви тестови... едно време ми беа голем предизвик!!! Изменето од james dean - 07.Мај.2008 во 17:37 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mojot mozok ke zavrsi u nekoj tegla kako karfiol
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pileshki,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
brza be...
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
kaj mene funktionira linkto
![]() no ne go pravam teskot, kakov mie takov mi e! Ic ne sakam ni da znam, toj mi e, da go smenam ne mozam... ili znae nekoj kade se prodava? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
atrofiran ili polu atrofiran
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |