![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 931> |
Автор | |
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mornare daj edno pivce
![]() |
|
![]() |
|
Sailor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2005 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 587 |
nema problem blue dva heinekena odma!
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ohhh yeah
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
sakam TEKILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
de daj edno crno pivce:)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ne mozam
![]() ![]() kaj lou e crnoto pivo ![]() ![]() A sakash Amstelce da se napieme po edno? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Ajde po tvoj izbor:))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Amstelce grc ladno iposle na nos ke zborime
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more dali ke zborime
![]() ![]() ![]() aaa, ti bese bolna za tebe cajce;) |
|
![]() |
|
![]() |
|
ako sakash da puknam daj mi cajce
![]() ![]() kakvo cajce cel den me tovat so neshto toplo cokoado, cajce, kakao, ne znam shto radi toa shto imam temperatura...ja vikam... daj da se potpreme na shank i da se zapieme po nekoe pivce pa tekila i na kraj votka ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I posle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
posle drz glavata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() batt's znaesh sshto? |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hektorce miloto mi go nema...2 dena pijame bez nego cel bar mu go ispraznivme
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |