![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 240241242243244 473> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..МЕНЕ НИШТО,НА МАКЕДОНИЈА..КОМПЈУТЕРИ.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Еве ја мојата топ листа на тие кои ми недостигаат
мамичкоооооооооооооооооооооо те сакам многу и секогаш ке те сакам ![]() мајсторче, баш ми е мило што се видовме во живо, супер личност си , ке ми недостигаш ![]() брзаааааааааааааааааааааааааааааа, ми фалиш ненормално ![]() blueprayer, ми фалиш и ти лепотице убава ![]() RUSHKA , фала што мислиш на мене и ти ми фалиш, зарем помисли дека сум те заборавила после нашето патување мила ![]() blackeye , ти си била женска авион, многу згодна , убава и паметна, да си имаш у предвид дека ми недостигаш ![]() zbunet, la fille, girl15, BlackDevil, james dean, Biba , Drlja, topsexy, anakin , Natalija, Dogi, NRGMKD, Kalina............. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
nishto i nikoj ne mi fali
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
оД ЗЛОБА Е СОЗДАДЕНА, ВО СОПСТВЕНАТА ЗЛОБА ЌЕ ИЗГОРИ ТАА ШТО ЈА ИЗБРКА МОНА. нЕКА СЕ РАДУВА НА ВИРТУЕЛНАТА МОЌ КОГА НЕ МОЖЕ ДА ИМА МОЌ ВО РЕАЛНИОТ ЖИВОТ, ХАХАХАХАХАХАХАХА...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...I miss you too, mona... ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
mi fali edna mnogu draga licnost
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
pojse saati vo eden den...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Poise saati vo soba so dobra osoba, da odmoram od forumov
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Edna mnogu draga osoba so koja bev do segana telefon cel saat , ama mi nedostiga da e pokraj meneeeeeeee.
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Mona Liza ne mi falit
oti kje se vratit inaku ova ![]() i nema da go ima na fgorumov vtor najgolem peder posle brzo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
ne se vrakja....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ma jok mona e najgolem peder mora da mi se vrati
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 240241242243244 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |