![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 298299300301302 360> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Знам дека треба сама на себе да си пружам рака за гаснење на нервозата (со солзи)...ма за 10 мин се ми поминува бе не вртам никој и ништо....они на мене...... ...ХА!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
znam deka premalce spijam... i preumorena sum... i tresam gluposti
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Вака веќе не ја бива!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na lagata i se kratki nogite sto znaci toa go pravat tie sto im e krivo sto nemaat dugacki nogi
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Мажот е НАЈСЛАБ во моментите кога жената му шепнува дека е ЈАК!
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
znameto e izgovor
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
си се заебал
|
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
......spanka spie
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
znam deka samo ushte eden mesec
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Znam deka ke e teshko,no moram,..moram..
|
|
![]() |
|
1.znam deka, ne treba tolku gluposti da tresam...
2.znam deka koga sum umorna go pravam toa 3.znam deka utre uste po umorna ke bidam 4.znam deka sakam sega da sum MAKEDONIJA ![]() ![]() |
|
![]() |
|
знам дека кај и да е ќе си дојде.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Znam deka malku preterav so iskazuvanje na svoite emocii
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 298299300301302 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |