![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 177178179180181 213> |
Автор | ||||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||||
![]() |
||||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|||
interesen istoriski fenomen e deka vmro i hdz imale mnogu tesna sorabotka uste daleku nazad vo minatoto... a najgolem zaednicki cin na borbata za sloboda e ubistvoto (atentatot) na srpskiot kral vo Marsej, koj zaedno go spremale hrvatskite i makedonskite patrioti.
poseben eden klip za nasiot prijatel Delija Patriot |
||||
![]() |
||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||
еј иначе ја сум за Партизан коа играат со Ѕвезда.....
![]() е па сеа......се крстеле не се крстеле......ќе дојде и тој ден кога ќе сватат што значи да се биде Македонец.....да се почувстува таа гордост......светот да прераскажува за нас........ние сме малобројни.....а самите себе си правиме другите да не избришат од СЕ.....тоа ни е грешката.......што немаме единство.... |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
![]() |
||||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|||
Daleku od toa deka faforiziram nekoja nacija pred mojata, za mene brat nepostoi pogolema gordost od gordosta da kazam deka sum MAKEDONEC kaj i da sum. Muabetot pocna od onie koi seuste se kolnat vo srbija koi koga igra Srbija navivat za nejze, navivat za partizan ili zvezda, na site tie jas im odgovoriv deka Hrvatite se pogolemi prijateli otkolku srbite. Изменето од moira - 05.Мај.2008 во 14:51 |
||||
![]() |
||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||
исто ти иде тоа.......и кај двата народи......побрзо би ти пружиле рака кога знаат дека си ја почитуваш својата нација отколку ја фаворизираш нивната или некоја друга..... а споредба срби и хрвати......според мене исти се......ни во едните ни во другите би немал доверба ако нешто зависам од нив(фала богу тоа нема да се случи) Изменето од moira - 05.Мај.2008 во 14:51 |
||||
|
||||
![]() |
||||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|||
Imas pravo za Makedoncite. Megutoa ovde e muabetot Srbi ili Hrvati koj ni se ponakloneti i koj dosega na delo ni ponudili prijatelstvo i ni pruzil raka. Изменето од moira - 05.Мај.2008 во 14:51 |
||||
![]() |
||||
|||
а тука грешиш........они се пример за патриоти........ама повеќе се пример за националисти.......племето нивно усташко....абе Македонија си е Македонија........Македонците си Македонци.........најнаивниот,најпријателскиот,најдобриот и најдружељубивиот народ во цел свет од кога постои Изменето од moira - 05.Мај.2008 во 14:51 |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Ja imam taa privilegija godisno po dva pati i nikogas ama bas nikogas ne sum bil navreden od nivna strana. Ova nemozam da go kazam za Srbite koj se taka i taka zavisi na koj ke naletas i kako ke bide raspolozen. Kako i da e na 90% vo podsvesta im e VI STE JUZNA SRBIJA, barem na postarite. Mladite ne veruvam. |
||||
![]() |
||||
only_me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
|||
I jas sum za Hrvatska. Barem nikogas neme narekle Titova tvorevina, nitu juzni srbi!!!! A deka se mnogu dobri i dragi prijateli ko znaat tie koji ja imale taa moznost da bidat vo nivno drustvo...
|
||||
![]() |
||||
|||
Moze da se formira nova konfederacija ama bez Srbija i Kosovo.
Znaci Bosna i Hercegovina bez Srpskite enklavi, Crna Gora , Vojvodina, Slovenija, Hrvatska i Makedonija. So site stoime dobro i imame odlicna sorabotka. Inaku na EM strogo sum za HRVATSKA odgovorno tvrdam deka ni se golemi PRIJATELI. Изменето од kultuzin - 04.Мај.2008 во 22:55 |
||||
![]() |
||||
|||
i ja sum za Hrvatska ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|||
pa neli taa e vasata partija. srpskata de.
samo za cudo vlegoa vo koalicija so grujo. |
||||
![]() |
||||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|||
Не сум слушнал ништо од неа, не даваат на вести...
![]() Никој несмее да го плука НАТО... |
||||
![]() |
||||
|||
zosto ne glasas za DPS?
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 177178179180181 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |