IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 177178179180181 213>
Автор
Порака Обратен редослед
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:11
Originally posted by only_me only_me напиша:

I jas sum za Hrvatska. Barem nikogas neme narekle Titova tvorevina, nitu juzni srbi!!!! A deka se mnogu dobri i dragi prijateli ko znaat tie koji ja imale taa moznost da bidat vo nivno drustvo...
samo glasno razmisluvam....ako kazes deka si Jugonostalgicar...odma te pravat srboman...a po nekoja slicna inercija...site onie koi gi preziraat Srbite (pred se mislam na Bugaromanite nasi Makedonski) ja sakaat Hrvatska...Jas ja sakav Jugoslavija zemja koja bese sostavena od Slovenija,Hrvatska,Bosna i Herzegovina,Crna Gora,Srbija...a sto sakate vie...samo Hrvatska...koja sepak bese del od mojata bivsa golema tatkovina...koja e vasata logika da se saka edna Hrvatska...koja vprocem ne ni e ni sosed..da kazese Albanija,posvatlivo ke mi bese...zatoa sto i vo dobro i vo loso...sosedite se prvi koi mozat i da pomognat i da nastetat...sepak..jas bidejki sum spored vas "srboman" (a ne sum bidejki vo mene ima nesto i Hrvatska krv,zatoa ja sakam taa zemja isto kako i site drugi)sum Jugonostalgicar...zasto togas site Bugaromani ja sakaat Hrvatska...a ne da kazeme Slovenija...ili Crna Gora?
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 09:41
interesen istoriski fenomen e deka vmro i hdz imale mnogu tesna sorabotka uste daleku nazad vo minatoto... a najgolem zaednicki cin na borbata za sloboda e ubistvoto (atentatot) na srpskiot kral vo Marsej, koj zaedno go spremale hrvatskite i makedonskite patrioti.

poseben eden klip za nasiot prijatel Delija Patriot
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 23:53
еј иначе ја сум за Партизан коа играат со Ѕвезда.....
е па сеа......се крстеле не се крстеле......ќе дојде и тој ден кога ќе сватат што значи да се биде Македонец.....да се почувстува таа гордост......светот да прераскажува за нас........ние сме малобројни.....а самите себе си правиме другите да не избришат од СЕ.....тоа ни е грешката.......што немаме единство....
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 23:49
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

I jas sum za Hrvatska. Barem nikogas neme narekle Titova tvorevina, nitu juzni srbi!!!! A deka se mnogu dobri i dragi prijateli ko znaat tie koji ja imale taa moznost da bidat vo nivno drustvo...

а тука грешиш........они се пример за патриоти........ама повеќе се пример за националисти ....абе Македонија си е Македонија........Македонците си Македонци.........најнаивниот,најпријателскиот,најдобриот и најдружељубивиот народ во цел свет од кога постои

Imas pravo za Makedoncite.
Megutoa ovde e muabetot Srbi ili Hrvati koj ni se ponakloneti i koj dosega na delo ni ponudili prijatelstvo i ni pruzil raka.

исто ти иде тоа.......и кај двата народи......побрзо би ти пружиле рака кога знаат дека си ја почитуваш својата нација отколку ја фаворизираш нивната или некоја друга.....
а споредба срби и хрвати......според мене исти се......ни во едните ни во другите би немал доверба ако нешто зависам од нив(фала богу тоа нема да се случи)

Daleku od toa deka faforiziram nekoja nacija pred mojata, za mene brat nepostoi pogolema gordost od gordosta da kazam deka sum MAKEDONEC kaj i da sum.
Muabetot pocna od onie koi seuste se kolnat vo srbija koi koga igra Srbija navivat za nejze, navivat za partizan ili zvezda, na site tie jas im odgovoriv deka Hrvatite se pogolemi prijateli otkolku srbite.

Изменето од moira - 05.Мај.2008 во 14:51
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 23:43
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

а тука грешиш........они се пример за патриоти........ама повеќе се пример за националисти...абе Македонија си е Македонија........Македонците си Македонци.........најнаивниот,најпријателскиот,најдобриот и најдружељубивиот народ во цел свет од кога постои

Megutoa ovde e muabetot Srbi ili Hrvati koj ni se ponakloneti i koj dosega na delo ni ponudili prijatelstvo i ni pruzil raka.

исто ти иде тоа.......и кај двата народи......побрзо би ти пружиле рака кога знаат дека си ја почитуваш својата нација отколку ја фаворизираш нивната или некоја друга.....
а споредба срби и хрвати......според мене исти се......ни во едните ни во другите би немал доверба ако нешто зависам од нив(фала богу тоа нема да се случи)

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 23:38

а тука грешиш........они се пример за патриоти........ама повеќе се пример за националисти.......племето нивно усташко....абе Македонија си е Македонија........Македонците си Македонци.........најнаивниот,најпријателскиот,најдобриот и најдружељубивиот народ во цел свет од кога постои

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 23:36

а тука грешиш........они се пример за патриоти........ама повеќе се пример за националисти.......племето нивно усташко....абе Македонија си е Македонија........Македонците си Македонци.........најнаивниот,најпријателскиот,најдобриот и најдружељубивиот народ во цел свет од кога постои

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 23:35

Ja imam taa privilegija godisno po dva pati i nikogas ama bas nikogas ne sum bil navreden od nivna strana.
Ova nemozam da go kazam za Srbite koj se taka i taka zavisi na koj ke naletas i kako ke bide raspolozen.
Kako i da e na 90% vo podsvesta im e VI STE JUZNA SRBIJA, barem na postarite.
Mladite ne veruvam.
Кон врв
only_me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: Israel
Поени: 295
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај only_me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 23:30
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 22:54
Moze da se formira nova konfederacija ama bez Srbija i Kosovo.
Znaci Bosna i Hercegovina bez Srpskite enklavi, Crna Gora , Vojvodina, Slovenija, Hrvatska i Makedonija.
So site stoime dobro i imame odlicna sorabotka.

Inaku na EM strogo sum za HRVATSKA odgovorno tvrdam deka ni se golemi PRIJATELI.

Изменето од kultuzin - 04.Мај.2008 во 22:55
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 22:51
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Каква врска има Вардар или Работнички незнам стварно... Си им кажал на оние што навиваат за Милан или за Интер или за Манчестер, Ливерпул, Челзи итн. А? Не не си им кажал, а знаеш зошто? Затоа што за нив ти е сеедно, а те боли ако некој навива за Црвена Зезда... Па и на Европско или на Светско првенство во фудбал ако ја нема Македонија , јас навивам за Србија затоа што ги чуствувам за најблиски и не се срамам од тоа, но тоа не ме прави ни Србин ни србоман...

jas navivam za hrvatska. i tocno, toa ne me pravi hrvatoman.

no tvoite gnasotii ispisani po ovoj forum, SIGURNO te pravat makedonomrzec i srboslavec.

i ja sum za Hrvatska
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 22:32
pa neli taa e vasata partija. srpskata de.

samo za cudo vlegoa vo koalicija so grujo.
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 22:31
Не сум слушнал ништо од неа, не даваат на вести...
Никој несмее да го плука НАТО...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 22:28
zosto ne glasas za DPS?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 177178179180181 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.