![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 873874875876877 1869> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...dzaba, gurash, ne pali...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...tukusto zapaliv...
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
nekoj da pripali cigara?
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...да се разликуваме, не многу, премногу...мене раката не ми гори...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Зошто многу се разликуваме, и не си одговараме карактерно.
|
|
![]() |
|
...tesko ti odi razbirackava so mene...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Па не се разбираме....Не сум спастрен за легнување....заби треба да мијам и ѕиврите треба да ги облекувам за во кревет.
|
|
![]() |
|
...se gleda po rakata, zatoa ti gori...
![]() |
|
![]() |
|
Е јас сум прибран...дома, ама не сум спастрен.
|
|
![]() |
|
...na weekend Palestinec...na weekend...inaku jas sum sekogas pribrana i spastrena...
![]() |
|
![]() |
|
Прибрана и спастрена во ова време?
Каде ќе одиш ти ма?
|
|
![]() |
|
...koj se rasturil...da me vidis samo kako sum pribrana i spastrena...
![]() |
|
![]() |
|
Тууу сите сте се растуриле.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........vidim ja
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 873874875876877 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |