![]() |
|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 166167168169170 242> |
Автор | |
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E pa vidi sega ti:
Imas 3 biblii i EDEN k*rAN! Jas normalno ja smetam najverodostojna muslimanskata vezija, bidejki analogno na toa imame cvrsti dokazi za Verodostojnosta na k*ranot, gledaji od naucna strana.... |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Ajsi
10 zapovedi i niva vrednost e pisuvana vo driga tema tuka me interesira drugo dali postojat i so toco pisuva na niv zatoa so postojat- kolku mene mi e poznato katolicka judeisticka ortodoxna muslimanska verzija so e tocno-- prasane e sega- a e prasanje zatoa so plocite gi nema samo inerpretacija vo 3 te bibii i k*ranot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
brza e masko
![]() ![]() ![]() Ne znaev... Izvini brz(a) ako te navrediv, no z's imas takov zenski nick? |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
![]() |
|
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ajde sega,...teshko bilo,
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Znam anakine sto pisuvalo, BIDEJKI NIVNIOT TEKST I ZNACENJE E POVAZNO OTKOLKU MATERIJALOT NA KOJ SE NAPISANI.
Za mene kako vernik e pobitna sustinata otkolku formata.... Zatoa Bozjite zapovedi koi mu se upateni na Mojsej, stojat kako vecna poraka upatana kon celoto covestvo...Napisani se vo Edinsvteniot nepromenet Bozji Govor - Quranot. Mislam deka vo predhodnite stranici nekoj od muslimanite ti gi imase napisano... Kako i da e...... Znam deka si covek koj traga kon razumnoto, i kon ispravnoto, i se nadevam deka ke go pronajdes. Zemi citaj go Quranot i ke gi najdes Bozjite zapovedi, kako Vecna mudrost i upatstvo za site nas... By the way brza, pa ti nekolku pati go oslovuvase anakin so brate, i analogno na toa ti si mu sestra. Spored "veruvanjeto" zar ne? |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
zlato e tesko trebal da se kilavi Mojsej so niv sepak titanum e lesen metal ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ajshi da mnogu e povazno toa napisanoto no sakam da znam - so e vistinata- dali toa go napisal covek - negovoit um ili gospod plocite se izgleda legenda ami togas so e gospod baska - ako posloelo so pisujelo na niv tocno znaes ti so pisuvalo?????? |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
?!,...koja mu e sestra na,...bratot?!,..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anakine poslusaj sa tvojata sestra, sto si zapnal so plocite...."Gledaj iza kulisa"
![]() Pobitno e sto pisuva....za ne. Koga nekoj tebe nesto ti praka, go gledas li kvalitetot na hartijata, penkaloto i sl. Ne tuku citas STO TI PORACUVA, STO TE SOVETUVA.... ![]() Cunki toa e taka, znam deka ke se soglasis so mene. Pozz |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
![]() |
|
a,shto brat, si zapnal ,...titanium pa titanium,...dobro ti kazaa taa "ruda" ne bila poznat ado "skoro",...tuku,....mozel toj gospod,...da gi napravi tie plochi i od zlato,.....i taka bi se sochuvale vechno,......
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
abe
brzo da beja titaniumski- kje te viknav da gi barame ne deka kje gi najdevme- no ako upali- znaes bre so pari vredi Titaium ELEMENT NE ruda kako so misli zidarski |
|
|
|
![]() |
|
...........................gotov si bil ti,...brat,...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 166167168169170 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |