![]() |
|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 30> |
Автор | ||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Море хакер не досадвај, ти неможиш windows firewall da пробиеш па ми кажва глупости, да не те плаќат од касперски да ги рекламираш . Супер си кажа другарчето погоре. ![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Нема најдобар антивирус.... еднаш имам кажано и пак ќе кажам.. се зависи од развојниот тим на компанијата што го произведува Антивирусот, и од нивната брзина на креирање на антивирусни дефиниции.... Инаку за ловење на Viruses in Wild, најдобар прогласен на сите времиња е AVG 7.5 Proffesional. Ефикасноста на Антивирусот зависи од повеќе фактори... еден од нив е и длабочината на поставување агенти во Кернелот на вашиот систем.... Моментално ТОП 10 на пазарот се КАСПЕРСКИ (Kaspersky7.0), АВГ (AVG 8.0 PRO), БИТ ДЕФЕНДЕР (Bit deffender 10), МкАфее (McAfee 8.5), Нортон (Norton 2008), Аваст (Avast 5.0), НОД 32 (NoD 32), Булгард (BullGuard 8.0), Панда (Panda Antivirus) и ТРАСТ (Trust). Било кој од овие да ги поставите на вашиот PC, ве уверувам дека одлично ќе си ја заврши работата..... Разликата на вадење најнови антивирусни дефиниции меѓу овие конк*ренти се мери во минути, а не како порано во денови... Изменето од NRGMKD - 28.Април.2008 во 16:22 |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
|
zavisi kakov trojanec ima poveke vidovi
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
се зависи ,,,
еве неочекуев дека тројанец ке извадам со Аваст |
||
![]() |
||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
|
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
ако го форматираш ти не значи дека и јас го форматирам.
Ти реков супер си е , а компјутерот не ми е форматиран година и пол. |
||
![]() |
||
|
epa za toa ke go formatirate PC sekoj mesec
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Моментално сум на AVG и супер , ама не фри верзија. Супер е нема никакви проблеми и плус не ми зема премногу од рам меморијата во позадина.
![]() |
||
![]() |
||
|
luge kako mozete AVG da go koristite ne mi e jasno bes pari antivirus ccccccccccc za toa imate virusi vo PC daj ne bidete tocaci stajte si kapersky 7 i virus nema da ima, a inace avg e srahje zaedno so nod 32 i drugi samo kaspesky od haker preporacan
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
toa ne mosi da se reci kasperski go koci komputerot, mozi da ti go koci i nekoj bezvezen program, toa zavisi do tvojeto pc, primer ako ti se bara 2gb ram a ti nemas ne se veli ne cini programot, zavisi od mnogu nesta, denes poveke programi sakaat poveke ram.
|
||
vrtyuwged
|
||
![]() |
||
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
sega za sega site se falat od kasperski deka je mnogu dobar, pa probajte ako imate dovolno ram, 128 mozi da je eptem malce jas si mislam dokolku poveke ram imate podobro je, jas si mislam na mojeto pc da mu stavam 8gb ram dodeka motherbord ostava, pa vije kako sakate.
|
||
vrtyuwged
|
||
![]() |
||
|
Lalalalalallalalal Kaspersky 7 alalallalalalal i kom ti e siguren nis vazla aj pozz
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |