![]() |
|
КОМУ ДА КЛАЊАМЕ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 16> |
Автор | ||
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Да Му се клањаме и да Го обожуваме Едниот во Троица и Троица во Еден
![]() |
||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
||
![]() |
||
zmejko_zmejko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
|
ce povtoram ... hristijanite ne klanjaat .... moze da mu se poklonime i pomolime ....
|
||
![]() |
||
DAIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
|
А да научевте математика бе?
Како Единиот Го ограничувате на , ете по ваше, ако не три божества, тогаш три лика или особини?
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
![]() |
||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
|
Бог е над математиката Даија... ние не го сведуваме Бог на бројки и збирови...
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Не гласав за никого....знам во кого верувам, кого го љубам и кому му се клањам.анкетава нема да прогласи никого за победник....Секој нека верува нека го љуби и нека го слави Оној кој што мисли дека треба. Не сум јас таа која треба да велам овој е правиот или оној...а тој јас што мислам дека е прав и е прав за мене е тој ја има сета моја љубов...
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
|
Are you sure?
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
За што дали сум сигурна Омер? Па ја немам намера да те убедувам кој е прав Бог кој не...
|
||
|
||
![]() |
||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
|
Погрешно си ме разбрала.Сакав да те прашам дали си сигурна дека твојата љубов кон Бога е на прво место,ниту најмалку мислев на тоа што ти помисли. ![]() |
||
![]() |
||
|
Јасно дека е на прво место
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Almahdi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
|
1 во 3, 3 во 1, еден, три . . . . ![]() |
||
![]() |
||
|
Алмахди дали ова значи дека пак ке ја „почнеме„ старата приказна?
|
||
|
||
![]() |
||
muhadzir ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
|
Se zagreva rabotata ![]() |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
![]() |
||
Almahdi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
|
Не бе, само . . . не го разбирам човеков! |
||
![]() |
||
|
Дечки мислам дека не треба вака. Сепак нит Православие рече против Исламот нешто нит јас....дајте таман средивме односи...
П.С. Ако не го разбираш ке ти објасни кога ке се логира ![]() Изменето од blueprayer - 24.Април.2008 во 22:44 |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |