![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 454455456457458 1402> |
Автор | ||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.............sakam da kazam............aj legni si mila....izgleda virus ke te faka................
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
сакам да кажам,..... скраја да е
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
meravigliosa creatura
|
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Sakam da kazam I'm hoooooooooooooome!
![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
Blaze si ti ![]() Ic, ama ic ne mi se patuva. Mrazam seminari. Kaj bas sega najde. ![]() |
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Eeeeee kamo li jas da patuvam sega nekade! Sakas da se smenime? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
|
Се испијанив ко свиња е се ми е топ
![]() |
||
If you dont live for something youll die for nothing
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Сакам да кажам......постам за празников......ете и тоа чудо бидна.......
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
сега одам да ги довапцам јајцата
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
почнав со Велигденската торта...
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
![]() ![]() ако и се деси нешто ке го најдам и ке го ЗГАЗАМ Изменето од Izzie - 24.Април.2008 во 19:13 |
||
![]() |
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
aj belki ke bide kako sto treba
|
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
![]() |
||
|
Sakam da kazam deka odam kaj drugarka mi da si ja gusnam!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
сакам да кажам дека ми се спие......
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 454455456457458 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |