IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8081828384 240>
Автор
Порака
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 22:14
Išli tata i sin zeko u šumu nešto uloviti dok je mama zec kuhala ručak. I prošlo sat vremena, a tata zec se vraća sav posran, a sin zec sav popišan. Mama zec ih pita:
- A što vam se dogodilo!??
- Mama, da si ti vidjela kako je medvjed s tatom obris'o guzicu, i ti bi se popišala od smjeha!!
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 22:15
Pokuca vuk kozlićima na vrata i kaže:
- Ja sam vaša majka, donijela sam vam mlijeka...
A kozlići brzo odvrate:
- Daj ne seri vuče, poslali smo je po pivu.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 22:15
Bili 7 malih jarića i njihova mama. Jednoga dana koza kaže jarićima:
- Ja sada odoh da pasem, a vi kada čujete nekoga da kuca, pitajte ga za sifru. A šifra će biti: Sisaj mi sisu.
I ode koza, a nakon 5 min dolazi vuk i čuje jariće kako pričaju:
- Mama je rekla da će šifra biti: sisaj mi sisu.
I vuk ode i dođe sutradan i pokuca. Jarići upitaju:
- Koja je šifra?
- Sisaj mi sisu. - odgovara vuk.
- Sisaj ti *urac, mama promijenila šifru!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 22:23
Pogine Srbin na Kosovu i ode kod Boga. Srbin, onako iznerviran, pita Boga:
- Bože, šta nam to radiš? Prvo onoliko vijekova pod Turcima, balkanski ratovi, prvi i drugi svjetski rat, pa Slovenija, Hrvatska, Bosna, sankcije, pa evo sad i Kosovo... Stvarno, ništa dobro nam nisi uradio?
A Bog će zamišljeno:
- A trojka Đorđevića?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 22:24
Pitali Bosanca šta ima protiv Hercegovaca a on im kaže:
- Ništa efikasno!

Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 22:32
Dosao bogatas na ispit na fakultet i pita njega profesor:
- Gdje je bacena prva atomska bomba?
Ovaj nema pojma i plati mu da prodje.
Sutradan dolazi seljak na isti taj ispit:
- Gdje je bacena prva atomska bomba?
- Na Hirosimu i Nagasaki!
- Kada?
- 1945.
- Koliko je ljudi poginulo?
- Tri milijuna!
- Imena, kolega, imena!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 22:33
Muž je upravo završio čitanje knjige "Budite gazda u svojoj kući". Odjurio je u kuhinju i stao pred ženu. Upro joj je prst u facu i oštro rekao:

- Znaj da sam do sada pa dalje ja gazda u ovoj kući i moja riječ je zakon! Navečer ćeš mi prirediti gurmansku večeru i kad pojedem, servirat ćeš mi najfiniji desert. Nakon večere ćemo otići u spavaću sobu i ljubit ćemo se onako kako ja želim. Potom ćeš mi pripremiti kupku da se fino opustim. Oprat ćeš mi leđa i obrisati me, a onda donijeti pidžamu. Nakon toga izmasirat ćeš mi stopala i ruke. Pogodi, tko će me obući i počešljati kad sve to bude obavljeno?

- Pa, ja bih rekla, djelatnik pogrebnog poduzeća!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 22:33
Zašto su Srbi prestali igrati šah?
- kralj i kraljica u Londonu
- topovi na Kosovu
- konji u Haagu
- a Šahovnica u Hrvatskoj
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 00:10
газење%20од%20смеење
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 23:59
Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:
"Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."
"Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.
"Ne seri reko sam sve", uzvrati on.
"Sad se sve skinite."
"Zar i ja sinko", ponovo će baba.
"Ne seri reko sam sve!"
"Sad ćemo vas sve silovati."
"Zar i babu", reče jedna djevojka.
A baba će:
"Ne seri reko je sve!"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:04
Šta radi cigo na kompjuteru? Kopa po Recycle bin-u.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:06
Bio ti tam neki seljak i on ti je imao prelepu kći. Čuo cigo Džimi za to pa otiš'o je prosit. A seljak se misli, misli, žao mu da mu da kći pa kako sad da ga odbije i kaže:
"Ja imam tri uslova, ako ih ispuniš dobijaš moju kćer."
Cigo sav srećan kaže: "Hajd reci brate."
A seljak će
Seljak: "Ako imaš kuću dobićeš moju kćer."
Cigo: "Džimi voli, a i pati, on će kuću da naplati"
Seljak: "Ako imaš auto daću ti kćer."
Cigo: "Džimi voli, a i pati, on će auto da naplati"
Sad se misli seljak šta sad da pita a da ovaj nema i smisli pa kaže:
Seljak: "Ako imaš k*rac od 30 cm daću ti kći."
A Cigo se udari po glavi. Seljak misli jesam ga zajebao, a Cigo reće:
Cogo : "Džimi voli, Džimi pati, on će pola da ga skrati."
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:12
Posli Crnogorci u lov na pu eve. Vrate se kasno nocu bez ijednog, te ce necija ena: “Ama co’ce de su vam pu zevi?” “Muci zenetino, to divlje, bjezi!!”

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:16
Do ao Ciganin kod popa pa ka e: - “Aman pope pomagj ako boga zna .” - ” ta je bilo Cigo”, pita pop. - “‘Ocu da postanem Srbin, ne mogu vi e ‘vako, svi me zajebava’u, psuju mi mater ciganjsku…” - “Jebi ga Cigo, roden si kao Ciganin i tako mora da ivi rece pop.” - “Ama pope dacu ti zlato, dukati sve ce ti dam samo da budem Srbin.” Pop se polakomi i rece Cigi da ode na Moravu skoci i prepliva, pa kad izade da se prekrsti i postace Srbin. Povede Ciganin i enu i decu, poskacu u Moravu prvi ispliva Ciganin i prekrsti se, za njim Ciganka izade i poce da vice: - “Jao Miko podavi e se deca.” - “Ma nek se podavu ko im jebe mater Ciganjsku.”

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8081828384 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,610 секунди.